Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktualizace androidu- přijdu o záruku?

Od: hanesinho* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli aktualizací androidu na mém telefonu nepřijdu o záruku. Telefon mám půl roku a byla by to škoda :)

Jestli o záruku přijdu lze nový android nějak odinstalovat? Ten nápad se zárukou mě totiž napadl až po aktualizaci :D

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirbar*
hodnocení

0x

Aktualizace nového Firmware by neměla porušit záruční podmínky. Pouze provedení aktualizace Firmware s rootem porušuje záuční podmínky.

hanesinho*

Děkuju za reakci ale nepatřím mezi odborníky a ještě se teda zeptám abych to správně pochopil...

Instalací nové verze Androidu reklamaci neztratím ale ale když nainstaluju i root tak ano.

nejdůležitější je ale pro mě vědět co je to ten ROOT? :)

Pokud aktualizujete systém originálním updatem,záruku neztrácíte.

Pokud si nainstalujete upravený software,o záruku přicházíte.

hanesinho*

Předpkládám že aktualizace přes Sony PC Companion je originální a tudíž záruka platí ne?

jirbar*

Ano to upravené FW s Root zpřístupní další funkce operačního systému. Bohužel již to nejde uvést do původního stavu pro případ záruční opravy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]