Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučíte mi nějaký dobrý fotak?

Od: fotoaparat odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chci si koupit digitální fotak, a chci nějaký slušný, ale zase nechci nějaký za 30.000,-. Doporučíte mi nějaký, pokud možno do 5.000,- a aby se dal sehnat v datart, případně electroworldu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nemáte pravdu, kompakty se liší a dost hodně, kolem 5000Kč je například kompaktík Sony WX100, který nemá u ostatních výrobců konkurenci. Je malý, optický 10x zoom, digitální coby do kvality u všech jiných výrobků nesmyslný, u tohoto stroje funguje velice pěkně 2x, takže lze docílit celkového přiblížení 20x, perfektní optická stabilizace, pak stabilizace multiexpozicí, stereozvuk u HD videa. 120 000 ISO které má šum srovnatelný 800 ISO filmu. Šum je hodně podobný filmovému, takže nepůsobí tak rušivě...

A mohl bych pokračovat dál, je to prostě hodně povedený foťáček ;)

hodnocení

0x

Podle mě, do pěti tisíc je jedno, jaký kompakt koupíš. Tyhle věci se liší jen vnějším designem, takže nad tím moc nepolemizuj.

hodnocení

0x

do 5tisic je vse uplne stejne a dela se to ve fabrice pres ulici ... takze zajdi do obchodu a prvni co se ti bude libit kup

hodnocení

0x

Podívej se na stránku www.chip.de tam jsou testy fotoaparátů. Ale určitě všechny fotoaparáty nejsou stejné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]