Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autorádio a fleška

Od: podsmrkem® odpovědí: 7 změna:

Mám v autě starší rádio, které je ještě na kazetu. Jde na něj nějakým způsobem napojit něco aby mi šla přehrávat hudba z flešky?

Pakliže ano tak jak se přístroj jmenuje? Je napojení jednoduché?

díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nejjednodušší je pomocí tohoto adaptéru zapojit nějakou MP3...

doplněno 09.07.12 12:12:

mnshop.cz/...

ar*
hodnocení

1x

Jmenuje se to Transmitter. Jen dát pozor při výběru ne všechny transmitery mají vstup USB.

např. aukro.cz/...

doplněno 09.07.12 13:42:

bmbx, to je váš názor, já má doma oboje a adaptér leží v šuplíku (2x). To "chroupání"nedělá motorek radiomagnetofonu, ale samotný adptér, další důvod je že hudba z něho lezla "huhlavá"stačilo malinko adaptrem pohnut a bylo to lepší nebo horší, prostě snímač neseděl na hlavě "magneťáku"tak jak by měl. Co mě ještě rozčilovalo, mít po přístrojovce natažené kabely a další věcičku ( CD, MP3 atd) kterou tam musím mít. U minulého auta kde byl radiomagnetofon Kenwood se systemem MASK to mačkalo kabel.

Takhle mám transmitterr schovaný v přihrádce že není ani vidět, ždné kabely. Na radiu nastavím lokální vysílání, aby se do toho nepletlo nic jiného a pohoda. Anténa je origo v zadním okně a bsolutně žádný problém s příjmem. V poslední době používám i toto jhmobil.cz/... , mám SE K800i a taky žádný problém.

Kdo chce adaptér ať si ho klidně dá, mě prostě nevyhovoval.

doplněno 09.07.12 14:57:

" Ale než transmitter tak je lepší investovat do nového autorádia..."Opět váš názor, například, když je v autě rádio součástí ICS, tak tam nekoupíte jiné.

Pokud je autorádio vybaveno kazeťákem, tak bych rozhodně transmitter nepoužíval, a co je hezké je například tohle:

google.cz/...

mowla*

Dovolím si oponovat ;) - "transmiter" jsem sice ´nepotkal´, ale redukci na kazetu ano - a vcelku mne rušilo vrčení motorku kazeťáku. Nakonec jsem to řešil výměnou starého rádia za nové s MP3 (CD) - placku si vypálím vždycky...

Já jsem kdysi adaptér na kazetu používal a bez problémů ( ne každý radiomagnetofon měl rušící motorek) , Transmitter se potýká mnohdy z horším rušením - maličký výkon, který musí dosáhnout na venkovní anténu ;)

doplněno 09.07.12 13:54:

ar:

problém bude asi v tom, že adaptér jsem si kdysi narychlo vyrobil v nouzi a asi jsem si dal víc záležet - nehuhlal ani nic nechroupalo ;). Ale než transmitter tak je lepší investovat do nového autorádia...

doplněno 09.07.12 15:01:

Samozřejmě, každý zde prezentuje svůj názor a je na tazateli k čemu se přikloní, od toho je poradna :D

joudic*
hodnocení

0x

Bacha transmitter jsem mel a je dost tezke najit frekvenci na ktere je mj. ticho aby se hudba ciste prehravala... a muzu vam rict, ze uz od rakouska az k mori jsem poslouchal zase kazety... protoze to neslo a skakaly tam ruzne šumy co chvili, kdyz jsem okolo neceho projizdel atd. Vecne preladovani aby to bylo ok no prdel :D vyhozene love

doplněno 09.07.12 16:01:

Kupte si Pioneer s MOSFET zesilovačem 4x50W atd, nebo podobne od Pioneeru, neprohloupite heureka.cz/... (o kvalite svedci i to, ze kdyz jsem jej pred 2ma lety kupoval, stalo me 2000 i s montazi.. nyni je o dost drazsi..

doplněno 09.07.12 16:02:

Pokazil slozeny odkaz.. tak jeste jednou odkaz na heureku http://bit.ly/MV0l2d

stirecek*

taky se přikláním k novému rádii, transmiter nebo adaptér je polovičaté řešení, sice dostačující, ale kvalitou na cd to nemá a dřív nebo pozdej stejně rádio koupíte. Mobil ani mp3 přehrávač v autě nepoužívám, raděj si dám tu práci a vypálím audio cd. navíc můžu ovládat pod volantem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]