Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
opravdu by mi přišlo vhod nějaký velký manuál k iTunes - skladby jsem jakš-takž udělal a ám je v iPhonu. Ale ty knihy a filmy!
OMG WTF! Stáhnu film - v Mp4 - a jak ho dát z Knihovny do zařízení? A poté kde mám tlačítko Naplnit jako tomu bývá u hudby?
To samé u knih, stáhl jsme si knihu o Monetovi a Impresionismu v App storu na počítači a stejný problém jako u filmů - nejde to dát z knihovny do zařízení - zkoušel jsem vše - kopírovat a vložit, synchronizovat atd.! A navíc co je k neuvěření tu knihu jsem emohl najít v iPhonu v App storu!
Děkuji
Nejdřív si změn nick na poradně na "SPĚCHÁ"
Poté si zjisti co vlastně znamenají ony kouzelné anglické zkratky...
Poté si přečti radu, která byla zodpovězena pod tvou jinou z mnoha spěchajících otázek, je to odpověď.
doplněno 10.07.12 13:49:Fracek co chce vše hned a nechce věnovat ani minutu učení která mu dá mnohem více než si myslí... do toho si vžije každej hned.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.