Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Premium SMS

Od: martinson55cz* odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

Chtěl bych si uskutečnit platbu na můj herní web,ale nevím jak nebo spíš nevím o žádne stránce která by to obsahovala.A platbu bych nechtěl na účet ani na složenku ale chtěl bych se zeptat jestly to de třeba aby se mi dobyl kredit na telefonu.

Díky předem za odpověd :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

2x

Google: sms platby, určitě najdete hodně informací. Na webtrhu a podobně pak i doporučení a konkrétní zkušenosti.

Jde snad posílat jen na účet nebo na paypal. Ale bacha, nedostanete víc než nějakých 55% zaplacené částky (když bude sms stát přes stovku, u menších částek dostanete snad ještě menší podíl.. tak aby to zákazníci byli vůbec ochotni zaplatit).

martinson55cz*
hodnocení

Slyšel jsem že to de i přes složenku, je to pravda?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]