Nejste přihlášen/a.
Ahoj, za kolik jde dobít nejméně kredit u t-mobile? díky za odpověď
V bankomatu za 200,- s platností na 1 rok.
doplněno 07.07.12 12:29:Lujs: ano, ale doba platnosti se u jednotlivých operátorů může lišit (O2 má podstatně kratší), sice to v otázce nebylo, ale pro jistotu...
O2 sou neskutečný židi, kredit mi furt roste kvůli tomu, že musím dobíjet dvě stovky každej půl rok. Teď naposled někdy před tejdnem. Copak se ten kredit zkazí, zplesniví nebo shnije? To už sem moh rovnou mít paušál.
doplněno 07.07.12 14:30: Jóó to já nevím Asi kvůli té smlouvě.
A proč tedy kredit? Proč ne třeba O2 Zero?
doplněno 07.07.12 14:36:... na smlouvu s měsíční výpovědní lhůtou...
Já mám O2 zero, co si protočím, tak zaplatím. Je to lepší než kredit, ikdyž po dobití kreditu u O2 si můžete vylovit kačenku s překvapením. Pokud si dobijete za víc jak 400,. tak jsou odměny ještě bohatší. Vždycky to jsou buď nějaký volný SMSky, volný minuty, volný jednotky na internet nebo nějaký kupóny na hadry, do lékárny a tak. Není to špatný, ale pokud bych já měl kredit, tak bych na tom prodělal. Měsíčně mám útratu kolem 50,- a to ještě posílám občas křížovku nebo jiný premium SMSky.
Operátoři tohle dělaj kvůli tomu, aby lidi ty mobily využívali. Jsou to svině, ale bohužel ČTÚ s tím nic nedělá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.