Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Satelit

Od: sdsdsd odpovědí: 4 změna:

Dobrý den ,přemýšlím nad koupí satelitu prosím jaký máte a kolik platíte měsíčně vím že je to podle počtu kanálů a bz patby kolik Vám jich jde? Se v tom jinak nevyznám a rád si nechám poradit. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kakamila
hodnocení

0x

Záleží kam můžeš koukat parabolou k obloze...

Můžeš si vybrat... parabola.cz/...

beri49*
hodnocení

0x

Osobně bych šel raději do DVB-T, pokud mám v dohledu nějaký vysílač.

Základní balík programů DVB-T nebo DVB-S je téměř stejný. Navíc pozemní vysílače nejsou tolik rušeny atmosferickými poruchami (bouřky).

Ty doby, kdy "satelit" byl bez poplatků jsou pryč. Záleží na lokalitě. Já také dříve na "letní chatě" naletěl na satelit, a teď ho na zimní měsíce vypovídám - proč m ám platit za něco, co nepoužívám.

Pokud nejsi sportovní závislák a obejdeš se bez formulí a ligy mistrů. Nepřinese ti satelit nic za co by stálo extra platit. Filmové kanály Jako Hbo většinou provider schválně rozdělí do víc balíčků aby tě donutil koupit celou nabídku a ne jen jeden balíček. Pak zjistíš že opravdových novinek je žalostně málo a satelit je točí 14 dní v kuse na jednom programu a potom zas na druhém... Nakonec skončíš u nějakého discovery nebo spectrum a koukáš na dokumenty. Míval jsem kdysi rozkódovaný kompletni paket digi tv a když změnili kódování že už se to nedalo ukrást, vůbec jsem o možnosti že bych si satelit platil ani chvíli neuvažoval. Prostě se ti to po měsíci okouká :( Dneska máš v pozemní dvb-t přibližně 40 kanálů v češtině a u hranic přesah 50a více km dalších hafo kanálu z ciziny že podle mě nemá cenu o satelitu přemýšlet.

hodnocení

0x

Skylink, základní nabídka za 70 Kč/měsíc. Něco přes 30 českých/slovenských programů + nespočet "cizineckých", pokud si budeš přát. Myslím, že má nějaké placené balíčky od 150 Kč výš, ale já vždy vystačil se základní nabídkou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]