Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Která TV je lepší?

Od: kolik12 odpovědí: 9 změna:

dobrý den chci si koupit televizi do pokoje,vzdálenost ze které se budu dívat je asi 2 metry (dívat se chci jak na TV kanály tak full HD filmy z externího HDD) Mám vybrány 2 alza.cz/... a alza.cz/...

teď nevím pro kterou se rozhodnout.Která má lepší obraz?nebo se rozhodnout pro uplně jinou? už jsem měl v pokoji jednu 66cm a ta mi přijde hrozně malá právě kvůli fullHD filmům kde si nevychutnám plnou kvalitu ale nechci zase nějakou moc velkou kde když zapnu např.ČT1,Nova tak bude obraz rozmazaný...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

ČT1 a ostatní kanály přes vestavený set-top-box v televizi máme i na 112cm krásně ostré. A když se pustí satelit a hodí se to na HD, tak to vůbec je koukání.

Pokud chcete jen telvizi na sledování televize, kupte tu 37". Pokud očekáváte od televize toho víc, kupte tu 32".

Jinak osobně mám nejradši značku Panasonic, za to třeba se Samsungy nejsou moc dobrý zkušenosti. LG tolik neznám, ale podle přečtení údajů jsem Vám poskytl nápovědu co a jak.

hodnocení

0x

Samsung a Sony jsou v LCD TV absolutní špička, Panasonic ztrácel čas výrobou mrtvé technologie plazmových TV, až teď v poslední době prozřel a začal s výrobou LCD.

martinhajek*
Ta, jak říkáš "mrtvá technologie", poráží kvalitou obrazu ty tvoje šmejdský LCD s obrazem k zeblití, na celé čáře.
stirecek*

chtěl napsat lcd s led podsvícením a to je jiná. Nechytat za slovíčka;)

stirecek*
hodnocení

0x

Přijde mi trochu zbytečné investovat do 3dé, za stejné peníze už bych raděl vzal 102cm, na dva metry ideal a za 15tis se dá koupit i 117cm. Ve full hd je každá malá.

Stirecek - *smich*:D*haha*

stirecek*
06.07.12 23:05

;)*smich*

hodnocení

0x

pasivní 3D technologie od LG je jeden takovej malej podvod.Také jsem uvažoval o 3D,ale nakonec jsem koupil od LG

LG 47LV4500 .Upozornuji že to bylo loni.Dnes už je vše o krok dál,ale pasivní 3d od LG je a zůstane i nadále dle mého názoru šmejdem s levnými brejlemi ,ale pokud chcete 3d jen v rozlišení 1920x540 tak ten šmejd vemte-zapláčete.
martinhajek*
U pasivního systému je polarizační matice vertikální, takže nikoliv 1920x540 ale 960x1080.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]