Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám předplacenou kartu vodafone kde je volaní 7kč do ostatních sití do své 3 kč a sms 2,40 kč Jelikož skoro všichni mají O2 tak přemyšlím že bych přešel na bud předplacenou kartu nebo tarif ale vubec se mi nezamlouvá jejich cena neprovolám vic jak 300 kč měsičně i u tarifu je cena do vlastní sítě sms 1,60 kč a 5,60 minuta není to moc?tato cena je stejná i do všech dalších sití 5,60
jeto bez zavazku tedy měsiční vypovědní lhutou je tam 40 volných minut které se určitě nepřevadějí ale když si spočítám že 40x5,60kč je 224kč kde je tedy těch 76 kč když tarif je za 300?
Vodafone od února 2013 snížil některé ceny (zatím je neznám, tekže nevím, jestli se sleva promítne i u Vaší SIMky).
Úplný ceník Vodafone ke stažení (formát PDF, 744 kB; platný od 1. 2. 2013)
Já si brala za 225 Kč Chytrý NEON S, kde mám 60 minut do všech sítí, o víkendu a svátcích volání do O2 neomezeně, neomezené SMS do O2 a internet 150 MB. Mám závazek, ale zase cena se vyplatí. Nabídli mi to na www.adsl.cz po telefonu, na webu tu nabídku nemají, protože je neveřejná. Zkus tam zavolat a uvidíš, co ti poradí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.