Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Druh tranzistoru

Od: jirrka22® odpovědí: 13 změna:

Dobry den,

nasel by se mezi vami expert ktery by mi poradil jaky mam koupit tranzistor jako nahradu za ten na obrazku?

Mam k dispozici dva obchody

GM - gme.cz/...

GES - ges.cz/...

Diky moc za odpovědi

Jirka

Druh tranzistoru

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mkat*
hodnocení

2x

A nehladaš nahodou toto? dz863.com/...

hodnocení

vypada to tak, ale muzu tento tranzistor koupit v nejakem z vyse uvedenych obchodu?

zajixxx*
hodnocení

0x

Vypadáto jako MB z PC, pochybuji že to má cenu opravovat...jak odešel tr, tak to má závažný důvod...

hodnocení

odpalení tohoto komponentu zpusobilo chybne otoceni ramek. ( neptejte se me proc a jak, proste spolecensky unaveny kamos *pivo*)

hodnocení

Podle odkazu

forum-en.msi.com/...

by nejlepsi nahrada mela byt

ges.cz/...

muže mi to nejaky expert potvrdit? Diky

praivo*
hodnocení

0x

Myslím, že tato otázka je už vyřešena na Bastlírně :)

hodnocení

Tato deska jiz nema cenu ani 200kc. Absolutne se mi nevyplati investovat vice nez 50 kc do neceho co mozna i po prepajeni nebude fungovat. Proto se ptam na alternativu za kterou nebudu platit postovne. Diky za pochopeni

hodnocení

možná pomůže schematko :)

notebookreparos.com.br/...

hodnocení

Podle odkazu
forum-en.msi.com/...
by nejlepsi nahrada mela byt
ges.cz/...
muže mi to nejaky expert potvrdit? Diky

vilfein*
hodnocení

0x

Vámi udavaný tranzistor MJD44H11G má menší kolektorový proud (Ic) a má menší spínací frekvenci, avšak vyhovovat by měl.;)

hodnocení

Diky moc, you are best *palec* Hned ho objednam a uvidime jak to dopadne

vilfein*

Ale pozor, nejsem neomylný!*nevi*

hodnocení

Výměna tranzistoru MJD44H11G pomohla a deska uz je zase plně funkční. Jedině škoda ze jsem musel vyměnit ramky protože ty staré přestali fungovat. Všem vam dekuji za vaše příspěvky a zase nekdy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]