Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
sice jsem něco zkoušel, ale nevím jestli to byla kniha A ještě prosím, kde sehnat knihy česky v App store nebo kdekoliv na internetu - Děkuji
Pokud stahujete knihy z App store, tak se automaticky stáhne do složky books v iTunes. Pak si musíte kliknout na svoje zařízení, na horní liště si vybrat books a pak si jen zaklikáte, kterou knihu chcete. Dáte synchronizovat. Na svém zařízení musíte mít nainstalován app iBooks, protože jinak byste ty knihy ani neviděl a tudíž nemohl číst. Kde sehnat české knihy, bohužel, nevím. Zatím jsem stahovala jen anglické.
Tak já mám staženého čapka... ale z US storu a je tedy zadarmo...
Jde tam najít kupa časopisů i knih.. hlavne od MF dnes...
Taky hospodářské noviny,FOOD,computer a kupa dalšich...
Stačí v rámci itunes najít něco českého a pak jen otvírat připodobnělé obsahy...
doplněno 06.07.12 19:14:Tk samozřejmě já itunes používám jednou do měsíce... díky a nakonec díky wifi už rok nepřipojuju ip káblíkem.. je to super...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.