Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám koupený starší iPhone 3G a moc s ním neumím zacházet. Když se chci připojit na Wi-fi je tam plný signál, ale je tam nějaký "zámeček" vedle názvu Wi-fi, takže mi to asi kvůli tomu nejde. Co udělat aby tam nebyl a šlo to?
Další problém: iTunes - stáhnul jsem si ho do počítače. udělal Apple ID a vůbec nevim jak dál - prosím o dlooooooohou radu (viz . obrázek)
Další problém: App store - nějak mi to vůbec nejde si koupit (zadarmo) věci - př.: klikl jsem na iBooks - instal app - pořád se to načítalo a vůbec to nešlo - taky nějakou srozumitelnou a velkou radu prosím
!POZOR!SPĚCHÁ!
Na internetu jsou stovky aktuálních návodů na ovládnutí posledních itunes...
Snad tisíce návodu v češtině na ovládnutí ip3G ...
Původně jsem chtěl poradit ale člověk co již podruhé potřebuje do dotazu napsat POZOR SPĚCHÁ jednoznačně neví nic ze základů a chtěl by vše hned s co nejmenší námahou. Ač jsem byl v roce 2007 hodně nevrlý za identickou odpověd dnes ji plně chápu a vím že čtení návodů psaných selským rozumem se zkušenostmi jiných daly mnohem více informací než jen kupa otázek a pak další otázky na části těch otázek neb pojmy nebyly známé... aanebo dotazy proč to je tak když bylo řečeno že je to tak... navíc v té době vše okoli iphonu bylo pouze anglicky a dosti pomalé bez českých návodů...ne nadarmo bylo přímo od apple dodávána k ip4 s iOS 4.x.x 600ti set stránková knihá jak co a s čím...
Stejně tak najdeš na internetu návody jak založit itunes účet s kartou/ bez karty/ s giftem/US kreditkou
Tipuji že ti poslední pojmy moc neříkájí ale když budeš hledat vysvětlení dojdeš i na to zda je pro tebe lepší CZstore účet anebo US účet...
doplněno 06.07.12 01:20:A jop zámek u wifi zančí že je zaheslovaná a bez klíče banán...
Jinak jsem z textu pochopil že chybí i základní znalost jak se kliká u iOS...
Tak tady je video...
Týpek pouze mluví : kliknu na název wifi ne na modrou šipku a čekám udělá se fajfka ipod je připojen a nahoře se zobrazí síla wifi.
Snad ještě doporučím před všema operacema pokud v ip nic nemáš jej aktualizovat na poslední verzi iOS skrze itunes a to i v případě že itunes řekne že tam poslední verze je... čístá verze je holt rychlá čistá verze...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.