Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký ultrabook

Od: anngelina odpovědí: 3 změna:

Mám dilema. Budu používat ultrabook hlavně na cestách (internet, čtení, filmy), a nemůžu se rozhodnout. VAIO T13 u mě vyhrál kvůli vzhledu, ale má intel core i3, tak nevím jestli já jako běžný něco málo nadprůměrný uživatel poznám rozdíl mezi i3 a i5. Další dva favority jsou samsung 530U a Acer ( alza.cz/...). Tyto dva jsou obdobně stejné (intel core i5, podobné vzhledově a softwarově), ale i kdybych obětovala vzhled (poslední dva jsou nastejno), nevím který z nich. Důležité pro mě je čtečka karet, paměť a rychlost a výdrž baterie. Tak případně jestli s některým z nich máte zkušenosti nebo naopak už nějakého favorita máte prosím poraďte co mám vybrat.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Acer Aspire S3-391-53314G52add Light Gold

Dobrý den, shodou okolností jsem si před několika dny pořídila také ultrabook značky Acer (Acer aspire timeline U M3) a zatím nemám žádný problém. Klidně bych Vám doporučila i ten, ale má numerickou klávesnici a to ty Vaše tipy nemají a tím pádem předpokládám, že jí napotřebujete. Takže podle mého značka Acer je poměr kvality a ceny. Doporučuji ten... :)

hodnocení

2x

Vaio T13

Ultrabook nepletu li se nemá mít HDD ale pouze SSD disk... nebo mi něco uniklo...

doplněno 06.07.12 00:13:

Celkem nic až na ten kousek uvedený v odkazu je kombinace SSD a HDD disku což je trochu neidální ale zase ekonomické...

JInak netuším jaké přesně jsou požadavky ale z pohledu člověka co vidí počítače více zevnitř než zvenku doporučím to Vaio..

Acer se s tím Vaiem nedá srovnat je to plasthnus... Samsung může být teoreticky na úrovní Vaia ale i nemusí... takže bych doporučil z těchto 3 Sony...

anngelina
hodnocení

Neuniklo, ale co to má společného s otázkou?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]