Nejste přihlášen/a.
Ciao borci,
scháním levné volání. Uživatel TOMBA tu uváděl max-call, můžeš mi prosím poslat bližší info?
Jsem ochoten platit 500,- měsíčně. Všem moc děkuji za reakce.
Doporučuju počkat, za pár měsíců se na trhu objeví plno virtuálů (třeba odorik.cz, voocall.cz) a to pohne s cenama dolů asi dost. Nebo volejte zpětným voláním (kde není internet) a přes internet - bez paušálu za 1 Kč/min na všechny mobily, na pevný ještě levněji, s účtování po vteřině. Sám to používám už hodně dlouho a dost ušetřím.
To mě, taky napadlo. Jen pochybuju, že budou mít třeba 800 min, 200sms a net 150mb a VPN zdarma za 450,- včetně. Tento paušál mi končí posledního Února, proto hledám podobnou alternativu. Jinak tento paušál nabízí pro své partnery finanční subjekt- Partners.
Takže pokuď někdo víte o podobné nabídce, tak jsem s ní. Nejsem ochoten platit různé jednorázové aktivace, jen ty vratné.
Jinak díky za odpověď megacruiser...
A ta zásadní věc je ta, že pár měsíců čekat nemůžu, bohužel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.