Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělat když chci dát film do mé mp4 a nejde

Od: nick2* odpovědí: 2 změna:

Dobeý den mám takový problém.Snažím se dát do mé mp4 HYUNDAI seriál simpsonovi.Když seriál stáhnu a dám ho do mp4 tsk v té mp čtyřce vůbec není zkoušel jsem spousty formátů.Formát mp4, 3gp, avi, mpeg, mpg. Z toho mi fungoval jenom jeden ale hrál jenom zvuk.Ostatní nejen že nešli přehrát ale vůbec v té mp4 nebyli

PROSÍM PORAĎTE

*zed*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Co vím, tak většina Hyundai a Evolve podporuje exotický videoformát AMV. K MP4 jste dostal CD, na kteérm je program na konverzi. Nemáte-li ho, nepokoušejte se ho z internetu stahovat, těžko se hledá a co jsem zatím hledal, tak to obsahovalo virus. Nevím, jestli se to změnilo, hledal jsem ho asi před rokem a v instalátorech antiviry mi nacházely viry... Jestli chcete, můžu Vám ho poslat z CD. Mám tady několik instalaček, Hyundaiku snad najdu, kdyžtak pošlu z Evolve. Na to přijde kredenc, ve finále to je přímo AMV Converter.

doplněno 04.07.12 09:38:

Tady máte přímo odkaz ke stažení (je to z CD, tenkrát jsem to nahrával někomu na Uloz.to): uloz.to/...

hodnocení

0x

Vyzkoušejte tenhle nástroj downloads.tinydeal.com/... . Je to na stránce velkého prodejce elektroniky, před instalací samozřejmě projet ativirem. Pokud tam budou nabídky na toolbar a jiné nesmysly - odmítat zatržení. Je to konvertor do rozlišení 320 x 240. Pokud by to bylo málo, dá se najít další konvertor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]