Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Nerozumím elektronice, ale slyšel jsem, že jde nahrát program televizní na flešku a zase přehrát. V elektroprodejně mě to řekl prodavač, koukal na mne s takovým despektem, že jsem se neodvážil vyptávat se. Díky
Ano - některé TV toto umí (zdaleka ne všechny,které mají USB - u některých funguje jen jako vstup)...
Děkuji, to mě řekl ten prodavač, mám LG tel. ,má USB, ale jen jako vstup,prý ten settop box je v tel. a koupit další by nemuselo dělat dobrotu. Na tel. HDMI IN2, PCMCIA CARD SLOT. Co konkrétněbych měl koupit.? Děkuji.
Co dokoupit, aby bylo možné nahrávat na flash? Předpokládám, že chytáš DVB-T kanály...
Buďto lze nahrávat z počítače (např. z netu či z DVD) a nebo, pro nahrávání z pořadů TV stanic, SetTopBox - dneska to umožňují snad všechny obvyklé (např. hexenshop.cz/... - má DVB-T tuner), s TV jej propojíš buďto HDMI (nebo SCART).
Připojení STB k televizi, která už má vestavěný digitální tuner, není problém, při přehrávání si jen vybereš patřičný zdroj signálu, jen musí mít STB anténní vstup i výstup (nebo bys musel použít rozbočku).
Přes Setobox to nahraje ve formátu MTS. Nemohu tento formát překonvertovat tak, aby to šlo z Flasch přehrát na televizi s USB. V PC to přehrát jde. Čím a na jaký formát záznam v MTS překonvertovat? Má někdo zkušenosti? Děkuji - Hezký den - miro
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.