potřebovala bych radu v nokii N95 mam navigaci Garmin,stáhla jsem si jí tam. vše šlo dobře podle návodu,ale najednou jsem se zasekla a to u bodu...mam vložit registrační klíče do souboru s koncovkou UNL a použít generátor...nevim kde mam vzít ty klíče a hlavně nejde mi otevřít soubor s koncovkou UNL. Nemáte stim někdo zkušenosti,už si nad tim lámu dlouho hlavu,
Tento software neznám, ale přesný postup instalace i licenční číslo je vždy uvedeno v dokumentaci k programu už od výrobce. Pokud máš s instalací problém, určitě ti poradí tvůj prodejce.
majaja*
Ale jsem jsem si ten program nekoupila já jsem si ho stáhla z internetu.
Tak nevím, jesli můžeš očekávat nějakou podporu na program, který jsi získala popisovanou cestou. Pokud není nic uvedeno v textových souborech připojených k programu, podívej se na stránky, kde jsi stahovala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.