Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím, poraďte mi jestli existuje domácí kino, kde by nebyl jenom přehrávač, ale byl by tam rekordér. Jedná se o televizi PANASONIC Viera 3D. Ať hledám na netu jak hledám, všude vidím jenom kino s přehrávačem a rekordér samostatně. Děkuji Eva
Děkuji Vám za odpověď, já si totiž taky pamatuji, že to dříve existovalo. Proto mne udivilo, že to nemohu nikde najít. Budeme si tedy muset poradit jinak. Eva
ještě zaleží, co chcete nahrávat televizní vysílání nebo z dv kamery atd. dnes plno HDD setboxu sat. přistroju které to umí
já bych asi volil domácí kino 3D kino blu-ray s optickým vstupem a nějaké htpc blu-ray vypalovačkou opravdu možnosti jsou velké ale domací kino s rekorderem jsem už taky nikde neviděl
Zkuste se ještě podívat na ty multimediální centra, máte v tom hodně přidané hodnoty do budoucna. Synovec má domácí kino, kde mu vypověděl dvd přehrávač, ale zesilovač funguje. K tomu by stačilo zapojit pouze bluray přehrávač. Na nahrávání to ale nebude, leda to řešit externím diskem přes usb. Kolik do toho hodláte investovat?
Pochybuji, protože můj selský rozum mi říká, že by se tím kombinovaly dvě různé věci. Rekordér je určen k nahrávání z TV, to znamená pouze dvě zvukové stopy - stereo. Domácí kino je hlavně o kvalitním zvuku, to znamená přehrávání mnohem více zvukových stop z DVD, BR a pod. Ale možná se pletu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.