Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domácí kino + nahrávání

Od: evinkat* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, prosím, poraďte mi jestli existuje domácí kino, kde by nebyl jenom přehrávač, ale byl by tam rekordér. Jedná se o televizi PANASONIC Viera 3D. Ať hledám na netu jak hledám, všude vidím jenom kino s přehrávačem a rekordér samostatně. Děkuji Eva

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

2x
Domácí kino s rekorderem se dřív dalo normálně koupit. Dnes už ale je to zastaralá záležitost , pokud nemá full rozlišení. Podíval bych se po multimediální škatulce nebo alespoň něco, co umí nahrávání PVR na externí úložiště.
evinkat*
hodnocení

Děkuji Vám za odpověď, já si totiž taky pamatuji, že to dříve existovalo. Proto mne udivilo, že to nemohu nikde najít. Budeme si tedy muset poradit jinak. Eva

stirecek*
m.mall.cz/...
Zkuste se podívat sem, něco s HDD nebo použít ext disk. Aby to mělo optiku vystup a kino extra. Nevím jestli se dnes dá koupit kino s HDD ve full rozlišení, formát dvd je dnes prekonany a v podstatě jsou to vyhozené peníze.

ještě zaleží, co chcete nahrávat televizní vysílání nebo z dv kamery atd. dnes plno HDD setboxu sat. přistroju které to umí

já bych asi volil domácí kino 3D kino blu-ray s optickým vstupem a nějaké htpc blu-ray vypalovačkou opravdu možnosti jsou velké ale domací kino s rekorderem jsem už taky nikde neviděl

evinkat*
hodnocení

Děkuji za odpovědi, koupíme tedy domácí kino 3D kino blu-ray. Eva

stirecek*

Zkuste se ještě podívat na ty multimediální centra, máte v tom hodně přidané hodnoty do budoucna. Synovec má domácí kino, kde mu vypověděl dvd přehrávač, ale zesilovač funguje. K tomu by stačilo zapojit pouze bluray přehrávač. Na nahrávání to ale nebude, leda to řešit externím diskem přes usb. Kolik do toho hodláte investovat?

ladinpraha*
hodnocení

0x

Pochybuji, protože můj selský rozum mi říká, že by se tím kombinovaly dvě různé věci. Rekordér je určen k nahrávání z TV, to znamená pouze dvě zvukové stopy - stereo. Domácí kino je hlavně o kvalitním zvuku, to znamená přehrávání mnohem více zvukových stop z DVD, BR a pod. Ale možná se pletu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]