Nejste přihlášen/a.
Nevíte někdo jak se dají do mobilu Sony EriCsson Neo vložit a následně přerát filmy? Mám operační systém ANDROID
Mám stáhnutý film a zkoušel jsem ho vkládat do telefonu ale potom jsem ho v telefonu nikde nenašel
Když otevřu Phone Card H:/ tak se tam nachází strašně moc složek ale nevím kam to vložit. Někde jsem četl že je to prý jedno ale to mi připadne jako blbost protože když ten film vložím kam chci tak se to v telefonu stejně neukáže.
Nevíte někdo co s tím?
A můžu v těch fotkách ještě vytvořit novou vlastní složku "Filmy"? Nebo to musím dát přímo mezi ty fotky?
doplněno 04.07.12 12:50: Ať dělám co dělám pořád mi to nejde Nemá někdo prosím čas aby mi napsal podrobněji kam to vložit nebo co s tím udělat? :-/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.