Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nedávno jsem brouzdala na internetu a narazila na tuto fotku : nd06.jxs.cz/...
Zaujalo mě to a zajímá mě tedy,jak ji mohu vytvořit.Tj. jak přenést do 1 fotky víc objektů.
Poradíte?
Zrovna tohle bych neviděl jako problém, foťák na stativu, samospoušť na více fotek, po vyfocení první fotky se přesunout na druhou stranu.
Hodit obě fotky do photofiltru, zkopírovat levou půlku fotky z jedné fotky a vložit ji do druhé, pokud bude vidět přechod, pohrát si s jasem, kontrastem a gammou
Chce to photoshop ale nejaky iny graficky editor, slusnu zdatnost prace a trochu casu
Proste z viacerych fotiek vyrezes objekty, ktore potrebujes a poskladas ich na jednu fotku. Najtazsie ale paradoxne bude to, aby vysledok vyzeral ako jedna fotka a vsetky objekty mali rovnaky odtien aj farebny nadych,
Pravděpodobně klasická montáž v editoru, navíc podle mě nic moc. Případně je to reálná fotka několika postav a pravé postavě je tam jen domalovaný "stín".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.