Canon PowerShot A400

Od: Datum: 29.06.12 10:07 odpovědí: 3 změna: 29.06.12 19:31

Zdravím a prosím o radu. U fotoaparátu Canon PowerShot A400 se po stažení fotek z karty nějakým způsobem smazal vložený datum a čas. Nyní při každém zapnutí aparátu vyskočí hláška o chybějícím datumu. To se děje při každém zapnutí přístroje. Aparát si nějak nechce zapamatovat uložení do paměti. Jde nahrát nějak (třeba) nový soft? Nebo jak tento problém odstranit. Díky za radu. K.


avatar
Upozornění
Tato otázka je 4 roky bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: bena*
Datum: 29.06.12 11:43
 

Tohle bude způsobeno tím, že malinká baterka je vybitá. Ta baterka by měla být typu CR1220. a nachází se tam, kam dáváte klasické/nabíjecí tužkové baterie. Měla by tam být taková malinká dvířka s nápisem CR 1220.

Teď mám po ruce jen model PowerShot A530, avšak ty Powershoty jsou velice podobné.

 
Od: kvak®
Datum: 29.06.12 16:37
 

Díky, bude to ono, je pěkně schovaná.

Od: jokr
Datum: 29.06.12 19:31
 

Muj Canon dělal jinou neplechu a proklikával jsem se zde: http://www.canon.cz/Products_Solutions/... Jo, a bylo mi to prdlačky co platné

 

 

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.