Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet P 707

Od: ertl odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

od zítřka je v Elektro Spáčil akce na tablet označený P 707. Nikde na netu o něm není ani zmínka. Stojí 1799 Kč.

Nevíte o něm něco?

Děkuji za odpovědi.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kolemlezouci
hodnocení

0x

je to samosdřejmě čína ...

translate.google.cz/...

Co dnes není čína? :D

bena*

kolemlezouci: *sok*samosdřejmě..proboha...*sok*

Jinak k dotazu - je to nějaká levná hračka z číny, neodporučuji kupovat, byly by to vyhozené peníze. Pokud chcete pěkný tablet, našetřte si na iPad nebo na Surface. Ale ty levné tablety, zpravidla s Androidem, vůbec nedoporučuju, hlavně proto, protože dlouho nevydrží, kapacitu baterie nedrží, prostě hrůza.

Osobně bych si tablet nekoupil, pokud chcete něco malého přenosného, kupte si netbook (ale ne ty laciné s Andoridem, ty jsou na prd, jsou taky převážně z Číny) nebo menší notebook.

Plný souhlas s Benou, netbook je rozhodně lepší, ale oni jsou tablety teďko hodně v módě, že? :D:D

jirbar*

10 důvodů proč Surface NE

zpravy.e15.cz/...

ertl
hodnocení

Jde mně o to, že přítelkyně jede na měsíc do lázní a měla by to jenom na prohlížení internetu, nějaký skype apod... na to to nestačí? výdrž baterie neřeším. Stejně s tím bude sedět u zásuvky. Za ty peníze netbook ani nic jiného s wifi asi nepořídím.

bena*

Za ty samé peníze pořídíte netbook, který sice kvalitou na tom bude jen o něoc málo líp, ale aspoň vydrží o něco déle. U těchto tabletů jsou totiž velké problémy s dotykovou obrazovkou (rozhazuje se, například kliknete na OK a ono se jakoby zmáčkne Storno třeba) A podle mého názoru je netbook jednodušší, zvlášť, pokud máte klasický počítač.

Případně skočte do nějakého solidnějšího bazaru nebo zastavárny a kupte nějaký starší notebook, dají se i v této cenové relaci pořídit celkem slušné notebooky.

mamho
hodnocení

0x

Ahoj koupil jsem si tento tablet a funguje XD. Připojení k Wifi proběhlo bez problémů jen s prvním připojením to trochu zlobilo ale potom to už funguovalo. Kamera funguje skvěle řekl bych že se s ní dá telefonovat přes skype bez problému její kvalita je velice dobrá. UPOZORŇUJI tablet na který je zde odkaz není totožný s tabletem který mi prodali! Je tam jiné uložení: reproduktoru, USB portů, prostoru na SD kartu, napájení a konektoru pro zapojení sluchátek. Jak jsi zde psal že by jsi to chtěl na volání skype tak doporučuji zakoupit sluchátka. Ovládání je velice jednoduché je ale potřeba si na něj zvyknout. K přístroji není papírový manual(český) manuál se dá najít v PDF verzi ale to ti řeknou na prodejně. Android market funguje bez problému nezvládá však náročnější hry. Většina aplikací funguje bez problémů také. Ale má to jednu chybu hned po spuštění jsem zjistil že volná pamět je pouze 900 MB takže jestli si na to chceš něco dát (film, muziku, ...) tak doporučuji koupit kartu. Na prodejně by ti taky mohly nabídnout kožené pouzdro které stojí do tří set. to jsou moje první dojmy mám ho asi 3 hod. ale funguje jestli něco chceš vědět zeptej se. Zdravím
Lojza

ertl

díky za odpověď. přítelkyně už je s ním v lázních a zatím funguje :)

martiicka*
hodnocení

0x

Dobrý den, ano taky bych si ho ráda koupila ale na internetu ho lze najít pod jménem Tablet mobi P707

anonymymus

Zdravím měl jsem "silnější model" P700 e jsem rád, že nestihli reklamační lhůtu. Sekal se a restartoval co deset minut, baterie při WiFi tak lehce přes hodinu. KATASTROFA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]