Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dají se z iPodu posílat sms?

Od: girl214* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,mám dotaz.Koukala jsem na nový iPod Touch a docela mne zaujal.A jelikož potřebuji nový mobil,zajímá mě,jestli z něj jdou posílat sms zprávy,volat apod.Moc se v technice nevyznám,takže předem děkuji za odpověď.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

z iPodu to nejde, nedá se do něj vložit SIM karta. Na to byste potřebovala iPhone.

girl214*
25.06.12 15:23
hodnocení

Děkuju:)

bena*
hodnocení

0x

Z iPodu pošlete SMSku leda pomocí internetové SMS brány. Stačí v internetovém prohlížeči zadat www.esemes.cz a můžete posílat.

Jinak iPod není mobil, ale tablet. A pokud chcete nový mobil, doporučil bych Nokie, zejména řady Lumia.

S tou SMS bránou máte pravdu, ale zaměnil jste si iPod s iPad ;) všechno je to podobné, ale iPod je přehrávač

bena*

Aha, špatně jsem si přečetl otázku (myslel jsem, že má tazatel na mysli tablet) a ještě jsem ho špatně nazval (místo iPad iPod). Omlouvám se za chaos.

joshua*
hodnocení

0x

Teoreticky ano, přes zprávy, ale ten dotyčný musí mít zařízení od Apple. S voláním je to to stejné ( aplikace Viber) . Jinak doporučuji stáhnout aplikaci SMS Oskárek. Zadáte tam svoje číslo, a přes sms brány (T-zones apod. se automaticky vybere) se smska odešle pod vaším číslem. Vše je zadarmo, používám už pár měsíců a pohoda ;)

sealsmith*

To je pravda.. Oskárek je určitě dobrá aplikace.. Ale já se svým 2G iPodem to nerozjedu.. Takže zůstanu u Safari :D

hodnocení

0x

iPod, iPhone, iPad já se nedivím že si to lidi pletou.

hankauk*
hodnocení

0x

Šlo by to, ale dá to docela práci. Navíc... iPod musí být "jailbroken" - nabouráte nastavení výrobce. Pak musíte postahovat software a pár Appsů... a nepotřebujete simku. Přítel mi to nabízel, že nebudu muset používat telefon. Ale telefonu se nevzdám! iPod používám na vše ostatní. ;)

hodnocení

0x

Fiha.. toho tu je..

ipod -přehrávač hudby, nemá možnost sim ani internetu-žádná sms

iPod touch má wifi tudíž internet- v případě dostupné wifi máme smsky,imessage od applu a facetime, popř hovory skrze skype...

ipod touch nemá slot na SIM kartu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]