Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr tabletu

Od: sugar* odpovědí: 12 změna:

Čau, chtěl bych vás poprosit, jestli byste mi nemohli pomoci s výběrem tabletu. Nikdy jsem tablet neměl měl jsem mobil s androidem Galaxy s2, ale ten sem rozbil, přijde mi to jako vyhozené peníze, ale vím, že mobil bych opět rozkřápal hodně jezdím na kole, sportuji, jezdím i na BMX a na to se takový telefon prostě nehodí. Teď mám Nokii e51 po tátovi, která mi slouží dokonale, ale přeci to není moc na ten internet, i když občas se to hodí. Proto bych si chtěl pořídit tablet abych ho mohl mít přio sobě, když budu potřebovat, ale zase se nebát sednout si.(mobil v kapse)
Chtěl bych proto nějaký tablet tak do cca 3000,- a aby měl kapacitní displej s Androidem. Jo a ještě bych si jej chtěl koupit buď na Alze, nebo v TS Bohemii.
Mám dva před vybrané, ale bych bych moc rád, kdyby ste mi ještě nějak pomohli dovybírat nějaké favority.
interlink.tsbohemia.cz/...

děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já osobně bych s androidem nic nedoporučoval ale když jde už o peníze a tablet tak ber ten co má android 4.0 pokud je tam jakžtakž HW tak je mnohem výhodnější novější verze systému...

doplněno 24.06.12 20:21:

Nakonec si myslím že tablet zabiješ dříve než telefon, pokud jsi hodně aktivní jedinec, je ale otázka kde bude v případě aktivit tablet přebývat... jinak existují obaly které zvyší odolnost a sám jsem viděl ipad v obalu který dovoloval jej hodit na zem kolikrát člověk chtěl...

Obal byl od této firmy nepletu li se.. ( http://g-form.com/ ) a pokud má člověk drahý přístroj investice do ochrany se myslím vyplatí.

sugar*
hodnocení

Tak počítám že Android už nějak povýším, ale nevím, který ten tablet

bena*

Ty NO_NAME tablety s Androidem opravdu nekupovat ikdyž už mají v sobě nový Android 4.0. Moc Vám dlouho nevydrží a akorát vyhodíte peníze za nějakou hračku. Pokud tablet s Androidem, tak něoc dražšího a "značkovějšího".

Pokud chcete tablet, našetřte si na iPad, ten Vám vydrží aspoň a je i výkonnější. Novinkou je teď Surface, o tom bych možná uvažoval... toť můj názor.

Osobně bych se na tablet vydlábnul a koukl po netbooku nebo menším notebooku. Ten Vám vydrží mnohem dýl než tablet a nabízí i větší výkon, pro většinu je i pohodlnější.

sugar*
hodnocení

nebudu dávat tolik peněz do tabletu, vím, že ho rozbiji, nebo že se "sám" pokazí. Kdybych chtěl IPad, napíšu, že se rozhoduji mezí IPadem a něčím jiným. Ale opravdu děkuji za odpověď, ale myslím, že na tyhle "hračky" jsem ještě malý.. A mít ho jenom proto, abych mohl nějak machrovat...

stirecek*

A proč tedy potřebuješ tablet, když víš, že ho rozbiješ? není lepší darovat peníze na charitu? Děti by z toho aspoň něco měli, takhle budeš jen živit výrobce tabletů a chytrých samsungů a vyhazovat měsíčně kolik peněz? V dnešní době se dá koupit x druhů obalů na mobily, třeba za pás, nebo na ruku, pokud jezdíš na kole. Ostatně nedovedu si dost dobře představit jízdu na kole s tabletem a ani mě nenapadá důvod, proč bych ho měl sebou někde tahat, když si z toho ani nezavolám rychlou, pokud si rozbiju čumák.

sugar*
Právě proto, tablet sebou tahat nebudu. Notebook mám ale tahat ho do školy nebo já nevím kam, je namáhavé. Proto chci tablet. A kdybych se rozhodoval, jestli mám vložit peníze na charitu, tak se zeptám přímo. Vy byste si taky mohl měsíčně posílat 400kč do afriky a odpustit si internet ;)
stirecek*

No to bych mohl, ale já mám internet zdarma. Taky mám notebok a mobil, ale ještě mě nenapadlo, abych si k tomu kupoval tablet, když to samé najdu doma v noteboku nebo venku v chytrém mobilu. Být tak marnotratný, abych ještě kupoval tablet mi přijde jako blbost...kór když vím, že ho stejně rozbiju!

sugar*
hodnocení

Jestli jste četl pozorně, věděl byste, že chytrý telefon nechci a místo něj chci tablet. Ale tak každému se hodí něco jiného, ne?

stirecek*

A pokud čteš pozorně i ty, tak zjistíš, že žádný telefon ti nenutím. Nakonec kup si stejně co chceš, mně je to jedno, co rozbiješ.

ugar
hodnocení

edge*

Já doporučuju tyhle tablety drmax-lekarna.cz/...

A možná tě ta horečka už přejde. Až ti tak levný tablet dostane do rukou budeš litovat vyhozených peněz. Mnohem lepší je ještě chvíli šetřit a koupit nějaký od zavedené značky.

A navíc takovýto tablet ti vydrží déle. Využívá odoných skel displeje a kvalitní materiály. Dále na něj koupíš nějaký obal a tašce se ti potom nemůže nijak poškodit. A věřím, že se dá sehnat i levněji, nebo nějakýho konkurenta...

nutt*
Zdravim,
chtel bych poprosit az zakoupis abys napsal jak to slape. Taky uvazuji o koupi neceho takoveho. Diky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]