Mám Mp3 Sencor. Nahrávám do ní mp3 skladby. Po nějakém čase se ale zasekla. Jednoduše zapne se, spustí se, napíše welcome, ale pak místo úvodní obrazovky naskočí na 3 vteřiny nápis: Error Reformat internal. Media FAT 16. Poté se vypne a když se zapne, opakuje se to znovu. Mp3 normálně funguje. Normálně se připojí k pc jako další disk, dokonce jde do něj nahrát firmware. Ale otevřít průzkumníkem, nebo naformátovat, to prostě nejde. Domnívám se podle všech indicií, že jsem na ní nahrál soubor s neznámým formátem (FAT 16 / normální je asi FAT 32) a ten se kousl. Nejde smazat, protože formátování jednotky se na ní zasekne a řekl bych že to je celý problém. Nevíte co s tím? Jak úplně vymazat paměť?
Nahrát do ní soubor s jiným formátem (FAT) nelze. Soubor si tuto informaci nepřenáší. Pokud nejde paměť zformátovat, případně jiným způsobem zařízení resetovat, obrátil bych se na prodejce s reklamací.
novotnajz
Ok, uvidím co bude-v záruce je... Ale stejně je to divné
reklamace je idealni reseni, pokud to zarucni podminky dovoluji zkusil bych nahrat novy Firmware (to mi jednou pomohlo a dokonce to vyrobce doporucoval na svych strankach pri podobne chybe - ale byl to jiny vyrobce!)
novotnajz
No, uvidíme... Děkuju za snahu, a pokud by ještě někdo měl s tímto zkušenost->jsem jedno ucho... Kdyžtak bych prosil na: pavel.novotnajz@t-email.cz a děkuju
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.