Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet nebo neco jineho?

Od: marisuj* odpovědí: 4 změna:

Zdravím lidičky, potřeboval bych poradit ... Chtěl bych si na konci prázdnin pořídit TABLET do 15 000 kč ... Je mi jasné, že spousta bue nejspíš pro IPAD :) prosím zkuste nějaký proti návrh :-D lepší varianta? Nápady :) nebráním se ničemu. Děkuji za odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mě osobně nejvíc zaujal ASUS Eee Pad Transformer Prime :)

czc.cz/...

Tady se toho můžete dočíst více svetandroida.cz/...

bena*
hodnocení

0x

Určitě nekupujte ty levné tablety s Androidem, ty jsou opravdu příšerné, když už s Androidem, tak značkové. Osobně bych však do Andoridu nešel, kupil bych iPad.

V poslední době se mluví o Surface, uvažoval bych o případné koupi.

A pokud budete chtít používat něco skladného a přenosného na cesty, uvažoval bych spíš o netbooku nebo menším notebooku.

marisuj*
hodnocení

Notebook mám ... netbook se mi kupovat nechce většinou jsou zde winy což je takt trochu pro mne nevýhoda, android nebo Apple OS chci taky kvůli hrám ... relativně levné hry na odreagovaní, jiné ovládání dobrá přenosnost, relativně lehké zařízení a dám ho všude... Jde o tu zábavu, filmy, hudbu ... Přemýšlel jsem i o 3G verzi abych mohl internet používat ,,neomezeně´´ co mi FUP našich milých operátorů dovolí :-D

joshua*
hodnocení

0x

iPad je nejlepší volba

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]