Nejste přihlášen/a.
TV PLAZMA ZN.LG 42PX3RV NEMA VYSTUP NA SLUCHADLA,PROSIM O RADU JAK PROPOJIT TUTO TV SE SLUCHADLY,DIKY DANA
Jestli to má připojení přes RCA tak se dá určitě za pár korun koupit kabel s předěláním z RCA na 3,5mm jack ![]()
en.wikipedia.org/... koukni se tady..
myslím si že každá teleziva by to měla mít
Ale měl by to být "Out"jako výstup protože jinak to bude jenom vstup a s tom ti sluchátka fungovat nebudou
Možná se pletu, ale Tv výstup na sluchátka má. S-1x jack.
doplněno 26.06.12 21:43:Vstupy a výstupy : S-1x jack
Hledal jsem na googlu S-jack. Ale nic mi to nenašlo.. není to normální 3.5 jack
nebo jinej? ![]()
A jaký už je pravidlo: Co ani GOOGLE nenajde to neexistuje ![]()
A podle návodu k použítí nemá. Tak a teď co je správně? Ha!
doplněno 26.06.12 22:10:Nejspíš by šel použít Variable audio out Případně zvuková složka z AV4
doplněno 26.06.12 22:12:Samozřejmě dva cinche s redukcí na 3,5mm jack
S - jack je jen blbě napsaný S-videovstup a sluchátka napojená na audio přes SCART nebo CINCH (RCA) jsou k ničemu, nelze u nich ovládat hlasitost.
V návodu je psáno: V režimu COMPONENT, RGB(PC) a HDMI(PC), lze použít nastavitelný reproduktor TV jako výstup, i když není přiveden videosignál.
Mění to něco na tom co jste napsal? Třeba, že by přece jenom šel zvuk regulovat?
Nemění, většina TV totiž bez přítomnosti VIDEOSIGNÁLU má reproduktory vypnuty ![]()
Spíš bych viděl šanci v tom "variable audio out" i když úroveň signálu do sluchátek nemusí být dostatečná.
Bmbx: Teď jsem si znova přečetl tu větu z návodu a došlo mi, že sice neřeší prvotní otázku, ovšem popírá co jste právě napsal. Resp. vylučuje v tomto konrétním případě. Podle té věty i bez obrazu repráky půjdou.
Tak to vypadá, že pokud se nenajde majitel stejné nebo minimálně typově podobné TV, tak Daně nezbyde, než koupit redukci ( 2xcinch ⇔ 3,5mm jack ) a vyzkoušet, některý ze zmíněných výstupů.
Buď ten Variable video out, případně konektory cinch hned vedle vlevo.
doplněno 27.06.12 01:33: Sákryš. To máte pravdu. Audio, video ... jabka nebo hrušky, to je jedno, stejně je to oboje ovoce ![]()
Ono tam naštěstí takové označení ani není.
Takže opravuji Variable audio out.
Tím, že jsem napsal většina TV, tím jsem myslel, že tato je vyjímka a proto je to v manuálu takto zmíněno ![]()
Variable video out bude na sluchátka asi k ničemu
, dobře beru to jako překlep, ale podtržený? :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.