Nejste přihlášen/a.
TV PLAZMA ZN.LG 42PX3RV NEMA VYSTUP NA SLUCHADLA,PROSIM O RADU JAK PROPOJIT TUTO TV SE SLUCHADLY,DIKY DANA
Jestli to má připojení přes RCA tak se dá určitě za pár korun koupit kabel s předěláním z RCA na 3,5mm jack
en.wikipedia.org/... koukni se tady.. myslím si že každá teleziva by to měla mít
Ale měl by to být "Out"jako výstup protože jinak to bude jenom vstup a s tom ti sluchátka fungovat nebudou
Možná se pletu, ale Tv výstup na sluchátka má. S-1x jack.
doplněno 26.06.12 21:43:Vstupy a výstupy : S-1x jack
Hledal jsem na googlu S-jack. Ale nic mi to nenašlo.. není to normální 3.5 jack nebo jinej?
A jaký už je pravidlo: Co ani GOOGLE nenajde to neexistuje
A podle návodu k použítí nemá. Tak a teď co je správně? Ha!
doplněno 26.06.12 22:10:Nejspíš by šel použít Variable audio out Případně zvuková složka z AV4
doplněno 26.06.12 22:12:Samozřejmě dva cinche s redukcí na 3,5mm jack
S - jack je jen blbě napsaný S-videovstup a sluchátka napojená na audio přes SCART nebo CINCH (RCA) jsou k ničemu, nelze u nich ovládat hlasitost.
V návodu je psáno: V režimu COMPONENT, RGB(PC) a HDMI(PC), lze použít nastavitelný reproduktor TV jako výstup, i když není přiveden videosignál.
Mění to něco na tom co jste napsal? Třeba, že by přece jenom šel zvuk regulovat?
Nemění, většina TV totiž bez přítomnosti VIDEOSIGNÁLU má reproduktory vypnuty
Spíš bych viděl šanci v tom "variable audio out" i když úroveň signálu do sluchátek nemusí být dostatečná.
Bmbx: Teď jsem si znova přečetl tu větu z návodu a došlo mi, že sice neřeší prvotní otázku, ovšem popírá co jste právě napsal. Resp. vylučuje v tomto konrétním případě. Podle té věty i bez obrazu repráky půjdou.
Tak to vypadá, že pokud se nenajde majitel stejné nebo minimálně typově podobné TV, tak Daně nezbyde, než koupit redukci ( 2xcinch ⇔ 3,5mm jack ) a vyzkoušet, některý ze zmíněných výstupů.
Buď ten Variable video out, případně konektory cinch hned vedle vlevo.
doplněno 27.06.12 01:33: Sákryš. To máte pravdu. Audio, video ... jabka nebo hrušky, to je jedno, stejně je to oboje ovoce
Ono tam naštěstí takové označení ani není.
Takže opravuji Variable audio out.
Tím, že jsem napsal většina TV, tím jsem myslel, že tato je vyjímka a proto je to v manuálu takto zmíněno
Variable video out bude na sluchátka asi k ničemu , dobře beru to jako překlep, ale podtržený? :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.