Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Firmware pro Matsui MAT 140MR

Od: mgb odpovědí: 4 změna:

Mám problém a MP3 přehrávačem Matsui MAT 140MR 4GB. Chtěl bych si v něm přehrát firmware, ale nemůžu ho na netu nikde najít. Neporadil by mi někdo?

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zkus se podívat na na stránky výrobce, jestli jej nemá. A vlastně proč ho chceš přehrát?
mgb
Přehrávač mi podivně řadí písničky a zobrazuje neznámé znaky v názvech. Taky mi hraje nějak podivně pomalu. Vyzkoušel jsem různé druhy baterek a tak mě napadlo, že by to mohlo být firmwarem. Alespoň bych to chtěl zkusit. Asi jsem ovšem lama, ale nikde ten firmware nemůžu najít a ani stránky výrobce. Poraďte prosím.
Otázka je, jestli vůbec nějaký další je. Pokud je to v záruce, zkus se o radu či opravu obrátit na prodejce. Neznámé znaky můžou způsobovat české znaky v názvu písníček.

grunaj*
hodnocení

0x
*hi*Nazdar,jak to dopadlo s tím ,mp3 strojem?Mám stejny problém.Koupil jsem ho v aukru a tak ho nemohu reklamovat ,když mi po měsíci přestal jít.(mechce mrška nastartovat ,stále"buldinguje"databázi.Díky za odpověd.JIRKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]