dobrý den ... mám pár návrhů ... neřešme prosím ted zdroj ... přemýšlím mezi thomann.de/...sluchatka.net/...sennheiser.cz/...sluchatka.net/...headphones.cz/... co se týče vlastností je jen jedna podmínka = odpojitelný kabel ... určitě chci aby vydželi takové 4 roky minimálně ... neberte v potaz otevřené uzavřené přes ucho nebo ne ... zajímá mě jen které dají nejvíc muziky (případné návrhy přijímám) ... a ještě určitou výhodu dávám sluchátkům po kterých mě neupadnou uši kvůli tomu že abych slyšel detaily musím hodně zesilovat nebo protože se v nich upeču popř mě upadnou vahou uši ... vím že je to opravdu hodně požadavků na tak málo financí jako 3.5k je ale šetřím si ještě na lepší zdroj ( ten tu ale ted neřešme) díky moc za hlavně praktické zkušenosti ... poslouchám všechny styly hudby ( myslím že kromě rege ) kromě metalu ... ten z nich nikdy nezazní .. jako zdroj prozatím počítejte realtek hd audio sound card v mém novém ntb ... ale mám v plánu přikoupit si xonar nebo neco lepšího .. díky za pomoc
Tak teď si vezměte CD z Vaší oblíbenou (a precizně naposlouchanou hudbou) a jděte si ty sluchátka v REÁLU prochlédnout...a POSLECHNOUT...
100% Vám ručím za to, že nikdo z nás nemá doma všechny typy sluchátek co jste uvedl...a nemůže je tedy za Vás vybrat...mimo to, nikdo z nás nemá Vaše uši.
alexandr147*
dobře ... víte někde kde by se dalo ta sluchátka vyzkoušet na jižní moravě? třeba v brně? nebo nejlíp že by mě je poslali já si je vyzkoušel a zaplatil pštu pokud by nevyhovovala? díky
Nakonec se tu vliv sluchátek na kvalitu poslechu už několikrát řešil.Kvalita především začíná u zdroje.Všechna sluchátka,levnější i dražší ,jsou nastavena tak,aby měnič vysílal zvuk v intenzitě,která nepoškodí sluch.Bylo by pošetilé chtít zisk pokládat za kriterium pro poslech.
Pokud ze zvukové karty získáváme analogový signál z formátu MP3,budeme očekávat rozsah poslechu mezi 500 - 15000 Hz.Charakteristiku sluchátek očekávejme také v tomto rozsahu.úroveň signálu do sluchátek by měla být max 80 dB
JABRAKA
alexandr147*
díky za vysvětlení ale tohle vůbec nepotřebuji .. potřebuji poradit která sluchátka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.