Nejste přihlášen/a.
Zdrávím, potřeboval bych pomoct. Stahnul jsem si jednu písničku a sestříhal ji v programu Audacity. Vše bylo úspěšné, až na to, že mi to dalo do formátu .aup. Jak to tedy mám převest do formátu mp3? Skusil jsem použit program Music to mp3, ale tento formát to nezná. Poradíte mi prosím někdo?
Audacity mám a používám. Musíte dát Soubor -> Exportovat... a pak vám to vyhodí za sebou několik oken. Kam to chcete uložit, editace informací o autorovi, název skladby a podobné věci to můžete nechat prázdné (schovává se tam i nastavení kvality) a když to odkliknete tak to vyhodí pravděpodobně že program Audacity nemůže najít knihovnu lame.dll ale je tam napsaný odkaz kde jí stáhnete. Stačí kliknout, uložit do nějaké složky programu Audacity a pak to v Audacity vybrat. To je vše. Snad mě pochopíte a v mém textu se neztratíte.
.AUP je myslím Audacity project, takže pokud to otevřete v tom Audacity, tak by se to mělo načíst. Pak stačí to jen uložit, při ukládání nastavit formát MP3.
Vy pořád klikáte na Save project. Ale Vy přece nechcete ukládat projekt, Vy chcete ukládat hudbu - takže klikněte na Soubor - Exportovat a tam pak si zvolte z několika volitelných formátů (v angličtině to je File - Export, v češtině by to mělo být asi Exportovat, mám u sebe pouze přenosnou verzi a ta je jen v AJ)
Audacity (nvn jak která verze)co jsem používal na převod LP která jsem si koupil v 70 a 80 letech ,neměla výstup v mp3,respektive jsem k ní neměl daný modul či jak se to nazývá,tak jsem to běžně exportoval ve formátu VAV a po uložení konvertoval do mp3 v CDexu.
doplněno 24.06.12 16:29:Klepl jsem na tl.soubor a vyjela nabídka ,tuším pak byly dvě (z více)možnosti-exprtovat výběr a exportovat soubor (buďto jsem ukládal jednotlivé skladby -výběr (např.písničky Olympic-pták rosomák) nebo soubor (např olympic-strana az LP prázdniny )!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.