Nejste přihlášen/a.
Dejme tomu že natahnu z auta přenosku na 10W a spočítejte mi prosím odborníci, jak to dopadne např při permanentním svícením 24hod. Mám 80aH. dík Prostě abych pak nastartoval. díky
mowla dík. Musím konstatovat že zlatá Š100, Tam jsem zapojil spotřebič na 12V bez problémů- zásuvka byla živá(byl v ní proud). Dnes když mám Mondeo z r. 2007, tak aby se oživila zásuvka tak musí mýt zapnuto zapalování- čili další kontrolky odebírají proud navíc. Jedině snad přímo z baterky, ale to je primitivní krok zpět nebo máš jiný nápad bez hlubšího zásahu do elektro? dík
Klidně přímo z baterky - já si pro podobné účely udělal zásuvku v motorovém prostoru (nemusím nechávat pootevřené okno či ´škrtit kabel´), jednoduše kablík z ´+ ´ přes pojistku, kostru si zásuvka vezme z plechu, kam jsem ji zašrouboval (případně je možné natáhnout i kablík z ´- ´, bez pojistky). Pokud ji nevyužívám, ucpu zásuvku špuntem, proti zbytečnému znečištění.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.