Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrátí mi za tiskárnu peníze?

Od: reperrytmus odpovědí: 5 změna:

Dnes jsem v tescu koupil tiskárnu, bohužel až doma po zapojení jsem přišel na to, že netiskne tak kvalitně jak má. Moje otázky zní, zda mi za ní vrátí peníze, když jim tam tu tiskárnu vrátím. Kazety už jsou rozbalené a v tiskárně...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petr123*
hodnocení

2x

Co znamená "netiskne kvalitně jak má"? Pokud je jen třeba zaschlý inkoust tak koupit nové barvy - ty co tam jsou jsou jen "na ukázku" (a mimochodem se pak nediv že za inkousty dáš možná víc než co stála ta tiskárna :) )

Pokud je vyloženě nějaký viditelný problém při tisku tak reklamovat.

A pokud jen "netiskne jak jsem PŘEDPOKLÁDAL" tak se obávám že máš smůli. Než člověk něco koupí tak by si měl zjistit CO vlastně kupuje a proč ;)

cocinkamichalka*
hodnocení

1x

No, rozhodně to není jejich povinnost. Ale většinou nedělají problémy. My reklamovali týden před koncem záruční doby skartovačku a dostali jsme zpět peníze. Vy ovšem nic nereklamujete.

Třeba v Globusu s tím problém nedělají, nevím, jaká pravidla má tesco.

ron*
hodnocení

0x

Peníze josu povinni vrátit jen při reklamaci. Pokud není ale žádná závada, není co reklamovat.

Pouze jste si špatně vybral. Je ale možné, že Vám vyjdou vstříc a výrobek vymění nebo vrátí peníze , i když to neníjejich povinnost.

Jistotu budete mít jen když oslovíte přímo prodejce.

Peníze josu povinni vrátit jen při reklamacisprávně je:Peníze josu povinni vrátit jen při oprávněnéreklamaci. :) a ještě by to mohlo mít pokračování pokud...

buss
hodnocení

0x

Otázka je, je-li to skutečně závada tiskárny (inkoust, špatné nastavení...). Pak si nastudovat příslušnou pasáž OZ, není jiný postup než v jeho intencích..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]