Nejste přihlášen/a.
Dnes jsem v tescu koupil tiskárnu, bohužel až doma po zapojení jsem přišel na to, že netiskne tak kvalitně jak má. Moje otázky zní, zda mi za ní vrátí peníze, když jim tam tu tiskárnu vrátím. Kazety už jsou rozbalené a v tiskárně...
Co znamená "netiskne kvalitně jak má"? Pokud je jen třeba zaschlý inkoust tak koupit nové barvy - ty co tam jsou jsou jen "na ukázku" (a mimochodem se pak nediv že za inkousty dáš možná víc než co stála ta tiskárna )
Pokud je vyloženě nějaký viditelný problém při tisku tak reklamovat.
A pokud jen "netiskne jak jsem PŘEDPOKLÁDAL" tak se obávám že máš smůli. Než člověk něco koupí tak by si měl zjistit CO vlastně kupuje a proč
Peníze josu povinni vrátit jen při reklamaci. Pokud není ale žádná závada, není co reklamovat.
Pouze jste si špatně vybral. Je ale možné, že Vám vyjdou vstříc a výrobek vymění nebo vrátí peníze , i když to neníjejich povinnost.
Jistotu budete mít jen když oslovíte přímo prodejce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.