Nejste přihlášen/a.
Dobrý den!
Mám tablet,který jsem si koupil přibližně před 2 roky. Včera jsem na něm pařil a vše v poho. Druhý den ráno mi to psalo že je vybitý. Asi po 1hodině se uplně vybil. Dal jsem ho nabít. Nabíjel se 2hodiny v kuse. Pak jsem ho vypojil a nešel zapnout. Poradte mi moc moc moc prosím co stim mam sělat.
2 hodiny to je nic. Zkusit zapnout při připojené nabíječce. Neznám typ ale většinou to chce držet startovací tlačítko dost dlouho. A nebo zkusit tvrdý restart. Zas se to asi liší od typu. Zmáčknout tlačítko Volume a držet. Zkusit plus pokud to nepůjde tak mínus a pak stisknout Start a držet. Jakmile displej problikne, pustit. Měla by naběhnout nabídka. Tlačítkem Volume vyberu Reoobot a tlačítkem Start potvrdím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.