Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sluchátka na doma

Od: alexandr147* odpovědí: 1 změna:
dobrý den ... mám pár návrhů ... neřešme prosím ted zdroj ... přemýšlím mezi thomann.de/... sluchatka.net/... sennheiser.cz/... sluchatka.net/... headphones.cz/... co se týče vlastností je jen jedna podmínka = odpojitelný kabel ... určitě chci aby vydželi takové 4 roky minimálně ... neberte v potaz otevřené uzavřené přes ucho nebo ne ... zajímá mě jen které dají nejvíc muziky (případné návrhy přijímám) ... a ještě určitou výhodu dávám sluchátkům po kterých mě neupadnou uši kvůli tomu že abych slyšel detaily musím hodně zesilovat nebo protože se v nich upeču popř mě upadnou vahou uši ... vím že je to opravdu hodně požadavků na tak málo financí jako 3.5k je ale šetřím si ještě na lepší zdroj ( ten tu ale ted neřešme) díky moc za hlavně praktické zkušenosti ... poslouchám všechny styly hudby ( myslím že kromě rege ) kromě metalu ... ten z nich nikdy nezazní .. jako zdroj prozatím počítejte realtek hd audio sound card v mém novém ntb ... ale mám v plánu přikoupit si xonar nebo neco lepšího .. díky za pomoc

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

sealsmith*
hodnocení

0x

Sám bych z tvojeho výběru doporučoval asi ty AKG K 240 vypadají dobře mají prej dobrej zvuk a dobrý recenze :)
Ale zkusil jsem se kouknout na internet a jen tak jsem se po něčem kouknul :)
a našel jsem tyhle..
http://www.google.cz/products/catalog?q=sluch%C3%A1tka&hl=cs&safe=off&prmd=imvnsr&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1024&bih=499&um=1&ie=UTF-8&cid=17417259348954161100&sa=X&ei=EATlT9e_GZT44QS578DxDw&ved=0CFYQ8wIwADgK
B
ezdrátový. s odjímatelným mikrofonem.. bla bla bla.. :P zkus si to přečíst tam :) jinak přeju příjemnej nákup :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]