Koukal jsem dneska na specifikace nejlevnějších androidů a překvapilo mě že Huawei uvádí pohotovostní dobu skoro třikrát delší než samsungy ve stejné cenové hladině. Je to reálné nebo to je o tom že číňani se řídí heslem - co slíbíš to tě nic nestojí Doufám že na takto konkrétně položený dotaz se zas nenahrnou jen rady Huawei nebrat jsou to čínský šmejdy. . . Ptám se lidí co huawei mají kolik jim vydrží.
Na dx.com jsem u Huawei U8800 (baterka 1500 mAh, cena 245 USD) našel názor uživatele: Battery life is surprisingly good. I get a full day heavy use and 2 days light use.
To byla narážka na jednoho konkrétního rádce který vypění pokaždé jak zahlídne slovo Huawei a vždycky vypotí větu Huawei nebrat jsou to čínský šmejdy Mimochodem Samsung je Korea. doplněno 02.02.13 22:50: Šlo mi o to že Samsung galaxy Y uvádí maximálni výdrž 120hodin zatímco Vodafone smart 2(což je huawei )píše 400hodin takový rozdíl mě překvapil protože člověk by bral jako lepší značku ten Galaxy. Jasně že to je teoretická výdrž kdyby ležel mobil celou dobu na stole v místě se 100 % silou signalu a stálou laboratorní teplotou
Ascend g300 mně vydrží 2-4dny. Nejvíc žere displej, běžně ho mám na min., na slunci je třeba podsviceni přidat . Na kole třeba cca 100 kilaku spuštěné endomondo,občas mapy, kompas, gps a Mp3 cca 20-25 procent mínus. Ti chytráci co začnou pomlouvat čínské smejdy teprve přijdou. Koupí si radej horší výrobek, ale s nápisem Samsung, i kdyz je to v podstatě to samé, jen horší parametry a vyšší cena.
Mám Huawei g300 a záleží jak ho používám. Když jen volám a vypnuté wifi klidně i 4 dny. Když surfuju a GPS a podobně tak den.
Jak již bylo řečeno výše, záleží co s ním děláte. Ale to je stejné u všech typů těchto telefonů. Mám pár kamarádů, kteří kupují telefony zde etotalk.com/... a vše bez problémů
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.