Nejste přihlášen/a.
Zakoupil jsem si výše uvedený model televize, k tomu jsem si přikoupil CI modul Irdeto Smit, kartu Irdeto Ice již mám. Myslel jsem si, že to bude dobrá kombinace, ale zatim mi nejde naladit žádný z českých a slovenských programů, jen samá cizina. Mám satelit na 2 družice. Můžete mi prosím poradit? Nevím si rady. Díky
Zakúpena kombinácia TV- integrovaný sat tuner, doplnený dekoderom a kartou Irdeto je výborna kombinácia . Treba iba v satelitnom module TV v menu antena priradit prepinač diseqC pre Astru 1 =19,2st na písmeno 1 alebo A port a pre Astru3 =23,5st priradit prepinač diseq C na písmeno 2 alebo B . Ak je v parabole správne nastavený dvojitý konvertor so zabudovaným prepinačom klasicky 19,2 vlavo a 23,5 vpravo pri pohlade za parabolou na juh,tak teraz prepnite na 23,5 ,zadajte parametre ČT1 a ak mate prepinače dobre nastavené, tak okamžite vidite na stupnici SILU i Kvalitu .Ak chýba Kvalita =0 tak je chyba v prepinačoch ,alebo konvertor 23 nie je na pozícii 23 alebo sníma signal 19 ,inak naladite v pohode všetko.
Díky za radu už to funguje, akorát si nejsem jistý, že CA modul Smit byla dobrá volba pač se mi zasekávají filmy přehrávané z hdd. Měl jsem radši prý zakoupit Mascoma tak uvidíme třeba na to přijde.
dekoder Smit Irdeto je certifikovaný od CS i Skylinku a uplatnuje sa iba pri prijme sat kodovaneho signalu ,alebo pri nahravaní na disk. Pri prehravani je už nepotrebný ..Disk korektne spolupracuje iba s jediným receiverom -vašim a nie je prenosný -tým sa odkodované medium chráni . To je výsada Irdeta a tam hladajte pričinu sekania -použivate disk z druheho reseivra. Mascom nepomože a nemá papiere
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.