Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypnutí internetu v mobilu

Od: tereza17* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

mám pravděpodobně problém s vypnutím internetu v mobilu. Na displeji v levím horním rohu (resp. vedle signálu) se mi zobrazuje velké E a pod tím dvě čárky.. v návodu jsem našla že to znamená , že je navázáno paketové datové spojení EGPRS (síťová služba) což znamená že mi celou dobu běží internet? Jak to lze vypnout, prosím? Tel. Nokia C6-00
Předem děkuji!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

1x

Zkuste zkontaktovat operátora, ale mělo by to znamenat, že je k dispozici (v síti, v onom místě) datové připojení EDGE (příp. GPRS), nikoli, že je mobil ´aktuálně´ připojen.

hodnocení

1x

Ukazuje to pouze to, že je toto připojení k dispozici. Ne, že je připojeno ;)

Můj starší Sony Ericsson C702 to taky ukazuje, buď E (EDGE), G (GPRS) nebo dokonce další ikonku H (HDSPA).

repkin*
hodnocení

0x

Mám to taky, taky mi to vadí, protože na to nejsem zvyklý, ale co se dá dělat, je to jen informativní a na jednu stranu je to dobře, někdo to využije. Rady nademnou jsou správné.

bena*
hodnocení

0x
Většinou stačí vypnout a znovu zapnout telefon

mobylmanyak
hodnocení

0x
Nokia obecne ma v nastaveni, ze se ikona muze zobrazovat bud pri dostupnosti paketovych dat, nebo az pri jejich skutecnem pouzivani. Konkretne C6-00 neznam, mrknete jeste jednou do manualu, nebo nastaveni datovych sluzeb.
Co se tyka vypnuti internetu, je potreba uvest vice informaci - napr. Chci pouzivat pouze MMS, mam operatora X, tarif X, a co si ma clovek pod pojmem vypnuti internetu predstavit.

praivo*
hodnocení

0x

Menu -> Nastavení -> Připojení -> Cíle->

Služby WAP - smazat vše

Internet - kromě používaných WiFi sítí taky smazat vše

Pak pro jistotu vypnout a zapnout telefon a je hotovo :)

doplněno 21.06.12 21:32:

Tohle je pro C6-00, jiné se Symbianem by to měly mít stejně nebo podobně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]