Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

chyba dvd

Od: marenka55 odpovědí: 6 změna:
prosim vas, vypalila jsem si dvd, ale kdyz jsem ho dala do dvd prehravace tak mi neslo prehrat - ukazuje se mi: "Divx HD not supported", pritom jsem si to video prekonvertovala do .avi, kterej mi prehravac bere...nevite co je tam za chybu nebo do ceho to mam prekonvertovat, aby mi to prehravac bral?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka55
hodnocení

prosim nevite to nekdo? Musi prece existovat nejaka moznost jak to prehrat. Stahla jsem to z uloz.to ve formatu .wmv , pote jsem si to prekonvertovala do .avi a stejne to na tv nejde prehrat :((
endyfrog*

Zkus tenhle program mělo by to fungovat "C:Program FilesVSOConvertX4ConvertXtoDvd.exe"

marenka55
hodnocení

ok dekuju, a nevis cim by to mohlo byt? Zajimala by me pricina

Neni AVI jako AVI, to ž e je nasáno ž e oodporuje AVI neznamená, že přehraje úplně všechny AVI.

iz*

Používáte-li windows, nemusela jste formát wmv konvertovat, Windows Media Player by jej měl přehrát.

To Ivzez-dvd ale nezná wokna.Ty zná jen PC!

Já dával několik 2-4 filmy v Avi na DVD a některé filmy můj přehrávač nevezme taky.Třeba dva přehraje a jeden z nich ne!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]