Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny. Jestli jsem netrefil rubriku, tak se omlouvám, ale snad ano. Takže k věci, co musím udělat, nebo koupit, abych naladil program Prima Love? Satelit nemám, mám klsicky 8 programů ...
Vděkuji.
Blatouch
Jsem z Prahy - východ ... Mám novou LCD televizi a digitální příjem.
V odkazu píší, ať preferuji manuální ladění před automatickým, takže mám postupovat tak, že přepnu na kanál na kterém už nic nemám a manuálně ladit?
Na uvedeném odkazu jsem frekvenci Prima Love nenalezl, chtěl bych to vyhledat právě podle frekvence, poněvadž na kanálu 59, jak líše luis jsem nic manuálně nevyhledal a ani výše ... Na kanálu 41, což je Cukrák jsem manuálně vyhledal program Nova.
Zkuste manuálně prohledat ještě kanály 55 a 61, případně podle map pokrytí zkuste najít jiný vhodný vysílač. Jinak je jedno, jestli ladíte podle kanálů nebo frekvencí - je to jen rozdílný způsob zobrazení stejné informace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.