Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prima Love - jak ji naladit?

Od: blatouch odpovědí: 12 změna:

Zdravím všechny. Jestli jsem netrefil rubriku, tak se omlouvám, ale snad ano. Takže k věci, co musím udělat, nebo koupit, abych naladil program Prima Love? Satelit nemám, mám klsicky 8 programů ...

Vděkuji.

Blatouch

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Vyhledávání programů - postup najdete v návodu k TV.

blatouch
hodnocení

Když dám automatické ladění programů - Prima Love mi to nevyhledalo ...

Co teď?

hodnocení

0x

Kde se nacházíte?.?.?

Zkuste se podívat sem iprima.cz/....

blatouch
hodnocení

Jsem z Prahy - východ ... Mám novou LCD televizi a digitální příjem.

V odkazu píší, ať preferuji manuální ladění před automatickým, takže mám postupovat tak, že přepnu na kanál na kterém už nic nemám a manuálně ladit?

Přesně tak. Kanál PRAHA Cukrák 59Praha PRAHA-MĚSTO Praha - město 59Praha - městodoplněno 16.06.12 22:06: Kanál měl být nad tou 59.

jabraka*
hodnocení

0x

Přelaď si znovu automatickým laděním,pokud je signál dostatečný,a to v Praze a okolí je,musí se Prima Love naladit.Pokud to nepomůže,zkus ještě připojit přes slučovač malou domácí anténu.

JABRAKA

blatouch
hodnocení

0x

Rozumím, dneska večer to zkusím a snad už sem nebudu muset psát se žádostí o radu...

Prozatím děkuji všem zůčastněným rádcům.

love
hodnocení

0x

Prosím Vás na jaké frekvenci kHz najdu Primu Love na DTV v Praze a okolí?

Děkuji..

love
hodnocení

0x

Na uvedeném odkazu jsem frekvenci Prima Love nenalezl, chtěl bych to vyhledat právě podle frekvence, poněvadž na kanálu 59, jak líše luis jsem nic manuálně nevyhledal a ani výše ... Na kanálu 41, což je Cukrák jsem manuálně vyhledal program Nova.

Zkuste manuálně prohledat ještě kanály 55 a 61, případně podle map pokrytí zkuste najít jiný vhodný vysílač. Jinak je jedno, jestli ladíte podle kanálů nebo frekvencí - je to jen rozdílný způsob zobrazení stejné informace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]