Nejste přihlášen/a.
Vyzkoušej TomTom já jsem s ním spokojený. A mapy si stáhneš jaké budeš ctít. Do N95ky ti jich tam vleze haffffo.
" Stažené"to nejspíš bude k ničemu. Musíš si to koupit. Viz fórum forum.navigovat.mobilmani/...
Další odkazy TADY.
doporučuji mapy tomtom a nebo Nokia Maps. TomTom (používám já) si bdueš muset koupit .Nokia Maps : volně ke stažení na www.nokia.cz
Nokia Maps určitě nejsou volně ke stažení jelikož je služba placená! Jediné co můžete ušetřit je pár stovek za download map prostřednictvím PC a netrápit tak své GPRS.
Jinak vřele doporučuji toto forum, kde najdete mnohem více zajímavých věcí k vaší n95 nebo k dalším telefonům podporujících OS Symbian 3rd.
www.forum.n95nokia.cz
www.forum.n95nokia.cz
Hey, ahooj,, mam vyzkousenych mooc navigatoru - NEBRAT. Mam ted tom-tom, a sem absolutne spokojeny. garmin mel velke zmatky, kdyz (napr) okolo svycarskych hranic jsem jel, tak mi to ukazovalo, ze jsem jinde, a furt prepocitava, a vubec, je to ubijejici... To je jeden z mnoooha pripadu.
Nesmim o tom mluvit , kamarad pres mobily mi za petikilo dal do N958GB tom toma, je novy, dobry, a nikdy se neztrati..
zajice@volny.cz
zajice@gmx.de
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.