Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nikon coolpix p500

Od: carolnee odpovědí: 1 změna:

Došel mi úplně nový foťák Nikon coolpix p500, vyfotila jsem pár fotek a dala jsem ho na nabíječku.

V obsluze fotoaparátu bylo napsané, že stačí nabíjet 5 hodin. Po 5 hodinách pořád blikal (nabíjel se),

tak jsem ho nechala na nabiječce přes noc. Ráno ho vezmu a chci ho zapnout a on nešel.

Stalo se vám někdy něco podobného?

Poraďte, co s tím, nechci ho ještě posílat do opravny do Prahy z důvodu dovolené.. :/

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Prý je kdesi v menu volba "Charge by computer" /"Nabíjet počítačem" nebo něco podobného a to je třeba vypnout. Pokud to nepomůže, reklamovat (pokud je v záruce). Pokud v záruce není a tohle nepomůže, napiš a já ti popíšu další postup, jak zkontrolovat, jestli se vůbec nabíjí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]