Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
můžete mi pomoct s výběrem fotoapárátu pro hobby focení.
Mám vybrané tyto tři.
Osobně se mi nejvíce zamlouvá NIKON
Děkuji za rady..
Podle udaných parametrů bych si z nich osobně vybral Kodak EasyShare Z5010. Ale pokud bych měl ten foťák tahat po kapsách a důležitá byla tedy velikost tak bych neměl žádný problém ani s Nikon COOLPIX S6200.
.
Ještě by to chtělo zkusit najít nějaké ukázkové fotky jak třeba fotí za šera a tak.
Chybí základní technické údaje - světelnost,podle čeho tedy vybíráte? V každém případě bude Kodak nejhorší,čím větší zoom,tím více kompromisů.
Výběr je vždy individuální záležitost. Kdyby šel určit jeden jediný nejlepší přístroj tak ostatní firmy zkrachují
Mě se na něm líbil třeba více širokoúhlý objektiv. A jestli je tam maximální ohnisko v přepočtu 504 nebo 525 mm je jedno, oboje bude při horších světelných podmínkách tragické. Ale pořád se s takovým foťákem fotí o něco lépe než s "klasickým" kompaktem.
Když se mi něco líbí tak do toho jdu a nenechám si radit. Těžko může někdo doporučit něco co by vám vyhovovalo, každému s líbí něco jiného a každý má jiné priority
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.