Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
chtěl jsem se vászeptat. Mám PE trubku a potřebuji jí vzhledově upravit. Mám to na repropedny. Foto mohu doložit.
Tu PE trubku jsem myslel, že bych zdrsnil "šmirgl papírem" poté zakytoval a vyleštil a pak stříknul asi glavíroavcím lakem nebo něčím, aby to "ztratilo" podobu PE trubky.
Jedná se mi o vnější vzhled.
Zadní a přední stranu mám už vyřešenou. Ze přední strany bude osazen reproduktor a ze zadní strana bude zadělaná "víčkem".
Podobné věci jsem běžně stříkal autoemailem ve spreji. Nebylo třeba nic zdrsňovat, pouze pokud jde o větší hladkou plochu, tak bych ji odmastil.
Tak to mě nenapadlo. Nemáte třeba něco konkrétního? Jde o DN 160 a délce cca 30cm.
Přikládám foto, ale je takové špatné a nekvalitní a focené na rychlo. Uvnitř jsou jenom nečistoty, za ty se omlouvám.
Zatím PE trubka je jenom volně přiložená,
jaký význam má ta roura?
jinak rouru odmastit, stříknout primerem, pak plnič, barvu,popř.lak
Čím by jsi to odmastil?
Ou ... teď jsi mě zaskočil... primerem a plnič? To mě vysvětli prosím tě ... nebo jestli máš něco konkrténího na mysli, tak pošli prosím třeba odkaz nebo něco. S tým jsem se ještě nesetkal.
Jinak ty proužky jsou nežádoucí.
Ta "roura" je k tomu, abych tam do ní usadil střeodový reproduktor a z toho udělal uzavřenou ozvučnici. Ještě ve vnitř budou 2 výstuhy, ale ty už mám vyřešené... ty budou kvůli toku zvuku.
Ještě přidávám "skyc" jak ty bedny budou celé hotové. Ty nožičky budou jehlany na podložkách, ale to je už mimo téma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.