Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezdrátový Skype telefon nefunguje na wifi

Od: loriola* odpovědí: 1 změna:

Vlastním Skype DUALphone 3088, jedná se o telefon nezávislý na zapnutém počítači schopný fungovat jako pevná linka i jako telefon pro Skype telefonii. Tzn. že se sám připojí k internetu a vyhledá si, co potřebuje. Když jsem měla ADSL připojení, šel úplně v pohodě, nyní mám wifi a je problém, ovšem já nevím v čem. Zapojení je v pořádku, nastavení jsem zopakovala, kód země, nick, heslo, to všechno mám dobře, přesto jen vyhledává a nenajde. Má někdo tušení, kde je potíž? Je problém v nastavení toho telefonu nebo v tom, že mám wifi? Podotýkám, že základnu telefonu připojuji k wifi modemu síťovým kabelem, takže má plný signál. Děkuji za reakce.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

S největší pravděpodobností bude na vině špatná konfigurace WiFi routeru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]