Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Potřeboval bych poradit s jedním problémem který teď řeším. Mám fotoaparát olympus e-520 který podporuje compact flash II a samozřejmě XD. Jelikož se mi doma válí 4GB SDHC karta a je nevyužitá tak přemýšlím o této redukci:
Nehledě na to že jedu na delší dovolenou a kupovat drahé a kapacitou malé XD karty se mi nechce. Máte někdo zkušenosti z redukcí? Funguje bez problémů? Děkuji za každou odpověď.
Například - content.cz/... - ale kvůli jedné kartě 4 GB bych to asi neřešil, ta redukce je dražší...
Děkuji za odpověď ale redukci mám již vybranou, nehleděně na to že jakmile koupim další kartu tak se mi investice vrátí, XD karta 2GB stojí od 400Kč a víc. SD karta 16GB stojí kolem 400 korun. Rozdíl mezi cenou a kapacitou je velký. Nehledě na to že všechny zařízení doma mají SD kartu, takže když budu potřebovat tak mohu například z kamery další přehodit do fotoaparátu. Jak jsem říkal jedu na delší dobu pryč a myslím si že bude co fotit. Otázku jsem položil kvůli tomu jestli má někdo s těmito redukcemi zkušenosti hlavně na fotoaparátech olympus. Protože jak je známo u olypusů je kompatibilita příslušenství někdy docela složitá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.