Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak koupit tablet

Od: kenyska* odpovědí: 13 změna:

DOBRÝ DEN, JSEM TU NOVÁ A CHTĚLA BYCH SI ZAKOUPIT TABLET. PROZATÍM BYCH S PENĚZI CHTĚLA ZŮSTAT TROCHU PŘI ZDI. NA PORTÁLU VYKUPTO SE MI NABÍZÍ PRÝ ZCELA NOVINKA_Multimediální tablet Pierre Cardin s Androidem. JE PŘE PŘECI JEN JIŽ 50 ., TAK BYCH CHTLĚ ZJISTIT, ZDA JE ROZLIŠENÍ ASPOŇ TROŠKU V POŘÁDKU A PÍSMENA AESPOŇ PRŮMĚRNÉ VELIKOSTI. NEMŮŽE MI NĚKDO PORADIT?Tablet Pierre Cardin F 117 v černé nebo bílé barvě

Operační paměť 256 MB DDR II a 1GHz procesor

Operační systém Android 2.3,Rezistivní 7" displej s G-senzorem, CPU: 1GHz iMAP210

Operační systém: Android 2.3

Displej: 7" TFT LCD, rezistivní 800×480 pixelu, 16:9

Paměť RAM: DDR II 256MB

Flash paměť: 2GB

TOTO JSEM OKOPÍROVALA Z NABÍDKY. DĚKUJI MOC - UDĚLEJTE NĚKDO DOBRÝ SKUTEK A PORAĎTE.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

greenbull*
hodnocení

2x

Tenhle tablet bych určitě nekupoval, má totiž android 2.3 což není tabletový systém. Podíval bych se po něčem co má již android 4 ICS. Například tyto dva nejsou špatné. Díval bych se po těchto nebo jim podobných. Mezi levnými tablety je to špička. Samozřejmě ale nečekejte ipad či galaxyt tab ale zatuhle cenu super.

aukro.cz/...

aukro.cz/...

hodnocení

DĚKUJI MOC, HNED JSEM JEDEN KOUPILA. MÁM VELKOU RADOST,ŽE SE NAJDOU JEŠTĚ LIDÉ ,KTEŘÍ PORADÍ.:)KENYSKA

jirbar*

No jen aby jste se zbožím neznámého původu, neznámý prodejce, slíbená záruka rok. No jen aby jste na to nedojela. Já mám několik let Archos 101 a spokojenost.

mark61565

děláte chybu, že naletíte na první "radu" která se vám namane aniž byste si alespoň vyhledala odborné recenze nebo alespoň uživatelské recenze na heureka.cz ... jste příliš důvěřivá :) ... doporučuji řídit se při výběru tabletu především RECENZEMI kterých je internet plný protože ty odhalí závažné nedostatky. Můžete sledovat novinky na svetandroida.cz kde se nové tablety recenzují neustále.

hodnocení

Ano. měl jste pravdu. tablet jsem zakoupila hned po první radě a písmena byla čínštině , dala jse m ho kamrádovi na prozkoumání, aby mi poradil a on mi řekl, abych ho vrátila, - malá písmena, malý displej , ovládání atd...zdravím kenyska

stirecek*
hodnocení

2x

Podobné nebo i lepší parametry mají i chytré telefony a přitom najdou větší uplatnění, navíc telefon má člověk většinou při sobě. Pokud máte tablet na doma, tak nejspíš bych koupil netbok, displej má nejen větší, ale celkově bude výkonnější.

greenbull*
hodnocení

0x

No jen pro upřesnění. Paní se ptala na tablet a tak jsem ji nějaké doporučil. Nedoporučoval jsem ji prodejce, jen jsem jí chtěl ukázat přístroje. A polemizovat tady nad netbooky a podobnými zařizenímy je ve vláknu nad tabletem zbytečné. Jsem si jistý že pokud tablet paní omrzí tak ho bude schopná ještě prodat za slušné peníze.

stirecek*

No to jo, já jen, že ten telefon najde větší uplatnění. Před chvílí jsem jel okolo spáčila a na ceduli mají 7" tablet za 1990Kč.

greenbull*

Jenže uplně stejnou generaci tabletů s androidem 2.3 kde nic většinou nefunguje, někdy včetně android marketu (nyní google play).

mark16515

tablet za 2000 bude nekonečný šmejd ... pomalý procesor, mizerný displej, žádná 3d akcelerace, a stará verze os ...

mark51645

jinak ale spohlasím s tezí, že android telefon za 6000 najde daleko lepšíuplatnění než tablet za stejnou cenu. Navíc je opravdu velmi pravděpodobné že v tom telefonu za tuhle cenu bude daleko lepší hardware (snad jedine s vyjimkou uhlopricky displeje, ta je u telefonu samozrejme nizsi, ale rozliseni byva i tak srovnatelne - tj vice pixelu na cm)

mark616

rada pro tazatele ... kupujte tablet teprve až si přečtete ODBORNOU RECENZI nebo alespon uživatelské recenze na HEUREKA.cz ... kupovat tablet na slepo je risk, protože většina těch levných jsou mizerné kvality, najdou se však mezi nimi za skvělou cenu i slušně vybavené kousky ... obecně trvejte na tom aby v tabletu byl ANDROID 4.0, zkuste si na něm prohlédnout pár webových stránek a pokud práce s ním nebude plynulá, NEBERTE HO!

stirecek*

Včera jsem koupil android tel přímo u vodafonu za 3977kč , recenze parádní a taky ten telefon je parádní. mobilni-telefony.heureka./...

aktualizace bude k dispozici na 4,0, i když nevím, co nového nebo lepšího přinese. Oproti tabletu telefon přinese o hodně víc uplatnění a displej 4"stačí jak na net, tak navigaci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]