Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ČT programy na STB

Od: petula00* odpovědí: 7 změna:

Zdravím.Tak jsem chtěl na TV u dětí naladit STB na nové stanice a něco jsem poj...l.před tím jsem měl naladěny vechny programy na co jsou na všech čtyřech multiplexech.Teď jsem chtěl přidat Primu ZOOM a tak jsem dal autom.instalaci a ...vyhledá všechny kromě programů ČT(1,2,4,24) Kde kje problém?Přitom u TV v obýváku šlo vše bez problémů.Kde může být problém?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirbar*
hodnocení

0x

Tak asi není signál z prvního multiplexu. ČT1 je také na čtvrtém pokud STB umí MPG4

raadek*
hodnocení

0x
Zjistěte jaký kanál ve vaší oblasti chytáte a zkuste to naladit ručně.

hodnocení

0x

Jste si jistý, že ten první multiplex tam není naladěn? Třeba vám nejdou programy ČT jen ve 4. MUXu, které běží v HD.

petula00*
hodnocení

První MUX (49k) opravdu naladěn není.Ostatní ano.ČT v HD na 4 MUX ano.Asi to bude souviset s naladěním v TV.Aspoň si myslím.Ale je divný,že na druhé Tv je to bez problémů.A na této to dřív bylo taky OK.Jinak jsem na Českobudějovicku.

Zkuste přejít na ruční ladění kanálu 49, předtím se podívejte na sílu a kvalitu signálu na STB.

doplněno 02.02.13 19:10:

Ještě jak přijímáte signál na té druhé TV u dětí? Pokojovou anténou nebo stejnou, která je na hlavní TV?

doplněno 02.02.13 19:14:

I když teď koukám, všechny MUXy na ČBuděj vysílají ze stejného vysílače, 100 kW. Tak to nevím.

petula00*
hodnocení

Je to stejná anténa která je umístěná na střeše domu.(síto)

doplněno 02.02.13 19:14:

ten 49k zkusím naladit ručně.

doplněno 02.02.13 20:04:

tak to ruční naladění kanálu 49 pomohlo.Vše OK.Díky

Ono to autoladění někdy přeskočí. Doporučuji příště naladit nový program zvlášť. Zjistit si kanál na kterém vysílá a jen na něm spustit ladění.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]