Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Nevíte někdo jestli jde předčastně zrušit smlouva u T-mobilu.Jednalo by se o 1 rok. Nechci tam volat většinou to obkecávaji a nic se nedozvím.Děkuji.
Od každé smlouvy jde odstoupit. Pokud jste se ale např. zavázala k nějaké výši měsíční útraty (např, jste si od nich brala "dotovaný" telefon), nebude to zadarmo. Zajděte na pobočku, počkejte si na nějakého zaměstnance, který vypadá inteligentně a celou záležitost s ním proberte, poradí Vám. Nedejte najevo, že je prostor pro diskuzi, musíte vypadat že jste plnně rozhodnutá smlouvu zrušit a nebudou na vás nic moc zkoušet a půjsou hned k věci. Pracovníci poboček jsou placení a školení na to, aby Vás jen tak neustili ke konkurenci.
(1) Písemnou výpovědí (výpovědní lhůta činí zpravidla 30 kalendářních dnů, ovšem ve smlouvě můžete mít sjednánu jinou dobu) s tím, že budete muset doplatit zbývající měsíce.
(2) Převodem smlouvy na dalšího účastníka, který by po zbývající měsíce využíval a platil sjednaný tarif místo Vás (stal by so místo Vás účastníkem smlouvy). Za převod se sice platí nějaký poplatek, ale několikanásobně nižší, než by bylo doplacení závazku.
Kromě toho doporučuji si z webu T-mobile stáhnout aktuálně platné všeobecné podmínky a pročíst je stejně důkladně jako uzavřenou smlouvu.
Před mnoha lety to byl i můj problém a hodně jsem se u tohoto operátora spálila. Moje rada, sežeňte si někoho, kdo by si váš tarif přál, a nebojte se, vždy se někdo najde, jen si dávejte dobrý pozor na to, kdo. I pro něj je to výhoda, neboť mu zbývá jen rok do konce 24měsíční smlouvy, jak jsem pochopila. Inzerujte, hledejte ho, máme spoustu virtuálních inzertních portálů, kde se dá inzerovat zadarmo. Každopádně vás chci upozornit na jedno: pokud už seženete někoho, kdo by si přál na sebe převést váš tarif, což se děje na prodejně T-mobile, vězte, že mu nic nemusíte doplácet, mně sdělil jakýsi idiot na prodejně, že já musím vyplatit novému majiteli tarifu 3/4 měsíce, který už započal, tedy vše provolané včetně poměrné části paušálu, ještě mi to vypočítal, a že on pak T-mobilu zaplatí jakoby za celý měsíc. Nikoli! Vy platíte peníze jen T-mobilu, musí vám to být řádně nafaturováno i kdyby to měly být jen dva dny z načatého měsíce. Mně se stalo to, že jsem na základě tedy opravdu vysoce odborné rady zaměstnance T-mobile zaplatila dotyčnému, na něhož jsem tarif převáděla, peníze za 3/4 měsíce a pak mi ještě přišla faktura domů od T-mobilu, ať to zaplatím ještě jednou jim. Z toho chlapa, co jsem mu prodala tarif, už jsem peníze nedostala. Takže pozor hlavně na nefundované na blbce za pultem.
To bych se bála abych někomu nenaletěla ale jde to jak píšete.Už budu poučná a nebudu dělat u nikoho smlouvy.A od tmobile pryč.Děkuji že jste napsala co se dá dělat.
Dobrý den můžete mě ještě poradit kam inzerovat že bych chtěla převest ten paušál?Je to strašný to je pořád placení.Tak jsem neprovolala ani 400kč a šup a už mám zaplatit 800kč.Už to nemůžu utáhnout.Za blbost se platí.Neměla jsem ani kvůli manželovi přecházet k tmobile aby jsme byli jednotní.Děkuji moc Růžena
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.