Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lednice s výrobníkem ledu jednodveřá

Od: hanicka* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den lidičky,chtěla bych se zeptat,zda někdo by neměl typ na nějakou lednici,která je jednodveřa/ne klasiku americkou/ a má výrobník ledu.Nenašel někdo takovou v prodeji ČR?V cenovém rozmezí do 18000,-KČ děkuji*pusa*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Docela pochybuji že podobnou lednici najdete...nejen s ohledem na cenu, ale hlavně s ohledem na technické řešení.

Existují lednice jednodvéřové se zásobníkem na chladnou vodu..ale s výrobníkem ledu to je velký problém, pokud ji vůbec nějaký výrobce dělá...

Výrobník ledu Vám totiž zabírá uvnitř chladičky, respektive na vnitřní straně dveří téměř 1/3 výšky lednice..a 20cm na hloubku..

U jednodvéřové lednice by velmi výrazně ubíral místo..a moc praktické by to nebylo.

hanicka*
hodnocení

No neměla jsem tak uplně na mysli vyrobník na dveřích,čož by bylo rozhodně super :) , ale myslela jsem jako uvnitř mrazáku,také lednicky jsou v USA-Florida,čast mrazák část mechanika a vydejník na led.Je pravda že do mrazáku mohu strčit už vodu rovnou manuálně a vytvořit si led,ale ta mechanika se řídla sama jako klasicky u dvoukrídlích amer.ledniček-Lednice byla připojena k vodě a já si jen brala led.Tadyk to asik nebude také typy ledniček.Každopádě děkuji za reakci,označení dobrá odpověď je vaše .)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]