Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
rád se zeptal na váš nazor který z telefonů si mam vybrat jelikož jsem velmi náročný uživatel(fotim,hraju,internet,písničky,atd..) , vým že všechny všechny 3 jsou skvělý.Tak mi napište který byste si vybrali a proč zrovna tento. Jedná se o tyto telefony
HTC One
Sony Xperia Z
Apple Iphone 5 16gb
Tady je zhodonocení telefonů a děkuji za vaše odpovědi . David
Chcesli iOS tak ber apple to je snad jasne , chces li android tak ber ten HTC one X , Jinak k zahozeni neni galaxy S3 , SE Z uhlopricka 5palcu , no to uz je je slusne padlo chcesli ho pak neni o cem resit. Chcesli uz vetsi padlo neco mezi mobilem a tabletem tak ber Note 2. Dalsi adept a uplne jiny je windows phone s novou verzi 8 a to je Lumia 920 , ale WP je WP no ... radil bych HTC one x nebo S3 kolem 10tky ... das li vic tak ber to Ztko , RAM 2GB , 13Mb fotak a to rozliseni je paradni , ale cena pres 15haku...
doplněno 06.03.13 21:11: Mam take evo 3D a za ty penize co byla luxusek , na to brouzdani a volani pohodicka v CFW ...
Já samozřejmě bych nedal 15 tisíc za mobil to se mi zdá moc , ale mam u vodafonu body a rozbyl se mi mobil tak vybírám. Ale máš pravdu Sony je pádlo ale zatu výbavu to stojí a HTc je také luxusní kousek prostě nevym apple sem už vyloučil jelikož výkonově nic moc a apple má různé bariéry. Asi si hodim kostkou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.