Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr telefony

Od: ribiccek odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,

rád se zeptal na váš nazor který z telefonů si mam vybrat jelikož jsem velmi náročný uživatel(fotim,hraju,internet,písničky,atd..) , vým že všechny všechny 3 jsou skvělý.Tak mi napište který byste si vybrali a proč zrovna tento. Jedná se o tyto telefony

HTC One

Sony Xperia Z

Apple Iphone 5 16gb

eshop.vodafone.cz/...

Tady je zhodonocení telefonů a děkuji za vaše odpovědi . David

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Chcesli iOS tak ber apple to je snad jasne , chces li android tak ber ten HTC one X , Jinak k zahozeni neni galaxy S3 , SE Z uhlopricka 5palcu , no to uz je je slusne padlo chcesli ho pak neni o cem resit. Chcesli uz vetsi padlo neco mezi mobilem a tabletem tak ber Note 2. Dalsi adept a uplne jiny je windows phone s novou verzi 8 a to je Lumia 920 , ale WP je WP no ... radil bych HTC one x nebo S3 kolem 10tky ... das li vic tak ber to Ztko , RAM 2GB , 13Mb fotak a to rozliseni je paradni , ale cena pres 15haku...

doplněno 06.03.13 21:11:

Mam take evo 3D a za ty penize co byla luxusek , na to brouzdani a volani pohodicka v CFW ... :)

ribiccek
hodnocení

Já samozřejmě bych nedal 15 tisíc za mobil to se mi zdá moc *smich* , ale mam u vodafonu body a rozbyl se mi mobil tak vybírám. Ale máš pravdu Sony je pádlo ale zatu výbavu to stojí a HTc je také luxusní kousek prostě nevym apple sem už vyloučil jelikož výkonově nic moc a apple má různé bariéry. Asi si hodim kostkou :)

tak ber htc one x nebo s3 pokud na to mas ty body ... jsou to luxusni mobily

doplněno 06.03.13 21:28:

chcesli levnejsi o trochu tak desire X , galaxy s advance , pokud starsi ale porad nabouchany S2 , a nejlevnejsi ace 2

doplněno 06.03.13 21:28:

or huawei g600

ribiccek
hodnocení

Asi jo pudu do HTC ONE je povedený a trochu menší jak sony

albatros498022*
hodnocení

2x

Já mohu pouze za sebe mám již druhý telefon HTC nyní EVO 3D a maximální spokojenost a tak bych zase volil HTC. Ale je to jen můj názor.

hodnocení

1x

Sony ericsson nebo Apple asi Sony Ericsson, ale až zlevní. HTC už radči nikdy.

ribiccek
hodnocení

Proč myslíš že HTC nikdy? :)

kangaroo*
hodnocení

0x

Sony Xperia nebo Samsung Galaxy

vlasatec*
Samozřejmě galaxy 3 je zatím nejlepší mobil co jsem kdy měl v ruce :)

vlasatec*
hodnocení

0x
Osobně mám rád android, vlastním Htc a hodně lidí v okolo mě také, je tam ale hodně reklamací. Šel bych tedy do Sony.

ono je jasny ze cim vice lidi ho ma v okoli tim je vic reklamaci , ono stejne mobilky delaji telefony stejnou technikou a delaji to skoro naproti ulice. sony ma krasny disajn ... jen skoda tech baterii , hodne slabe ;)

hodnocení

0x

Já osobně bych si vybral Sony Xperia Z, protože vyniká nejenom výkonností, ale i odolností oproti ostatním dvěma kandidátům. Iphone 5 je nevzhledný a skoro vše je na něm placené. HTC nestojí také za moc, díky jejich úpravám v systému.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]